кво стана бе консултанте? тя тая работа не е като да даваш акъл и източваш, пардон да консултираш някой клуб!
да, за да му докара жеан карлос за 990 000 евро и да уговаря мачове зад гърба му
ето така се перат парите от амфетките...взимаш приличен играч за 500 хил., той подритва година - две, продаваш го за някакви пари и обявяваш трансфер за 4-5 милиона...между другото какво става с предишните свръхзвездни сделки? нещо май необичайно бързо им падна цената?! а иначе схемата е стара като захарните сделки на гриша ганчев и парите на нора ананиева...
нормално е да имат за треньор някой който си сменя името...нали литекс се прекръсти на цска-софия/софия/
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
нема грижи...господарят му иво тотонев ще му намери нов отбор...след като осра Левски, осра и Ботев...кой ли ще е следващия?
тоя пияница си мисли че ако грант беше станал мениджър на Левски (подчертавам МЕНИДЖЪР а не треньор), щяха да го вземат да носи конусите...
ами няма как да я видиш. с дълговете които натрупахте с господаря ти тонев...освен това тъпанар като тебе може да види само блестящата игра на роналдчо
ах колко жалко е да си от микре
чакаш пари, ама като треньор или като консултант? :)))
НАЗДРАВЕ
на белот ли ги надигравате или на хорото на мегдана в микре? а иначе ти си готов, ама да те напълнят с оловни човечета.
ники, скрий се някъде и не говори! ти си съучастник на крадеца тонев и уникално слаб ръководител! имаш голяма вина за това което е левски в момента.
няма по-големи разбирачи от нас! само припомням случая с йоканович, който видния географ грънчаров определи като менте!? човека си би камшика, беше в Англия, Испания и Израел, шамп. лига...Ако и Роси е менте...Върнете мъри, жадното, сухия, мокрия, жадното, гонзо, монзо...Само че на никой не му идва на акъла, че няма как отбора да върви гладко при дадените обстоятелства - без почивка, без подготовка, след това ново ръководство и треньор, 14 нови играчи. От тях 9 доведени от предишния треньор и директор, 2 от собственика и трима от сегашния треньор...Извинете но няма как да станат така нещата. Смятам, че е нормално Роси да си доведе още 2-3 и да си направи нормална зимна подготовка, след което кум края на април може да очакваме накакъв стил и по-изразителни резултати.
овчеглавия треньор веднага! това е титан на футболната мисъл! нищо че е безработен от години
защо тогава никой не го иска? до гуша ми дойде от клакьори! аман от всезнайковци! престанете да ни занимавате с тоя интригант! направете му паметник като на Брежнев! А между другото колко наля в БФС след като класира националния на последно място в групата? Велик консултант е тоя мъри - от всичко разбира, не знам как Реал /мадрит/ още не са се сетили за него!? След всичко което изприказва последните години, ако се върне на Герена, след първия хикс трябва ритуално да бъде обесен на центъра на терена заедно с платените и неплатените си клакьори!
добре де уази ли си кво си, да изгониме роси и пак да почнем отначало щото мъри никой го неще. ще развиваме лъчо, пъчо, хичо, мичо и манго, след това ще купим някой жан карлос за 1 млн. и ще отпаднем от тампере. подозирам че си пепи димитров само той е с толкова болен мозък
Бих застрелял каун, който е отпаднал от тампере, сдал е титлата на покойния цска с разлика 16 точки и източва клуба с престъпни схеми и трансфери (жеан карлос за 999 000 евро)!
ти ли ще говориш за срам бе, радетел на селския футбол!? а колкото до бутилката, ако имаш такава подръка, използвай я като тапа, знаеш за къде!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
извинете но никаква игра с ръка НЕ се вижда от тези кадри
специалистът да подкрепи твърдението си с кадри от противоположната страна!
какво е това "обективно" заглавие бе, обективните "журналисти"? как го видяхте, че е с ръка от този ъгъл?
и ти не си наясно...умник-припознавач!
върнете кокала, тъпчо и жадното, веднага!
Пиеш ли си редовно хапчетата?
Това ли е най-важния мач в групата днес бе комплексари селски?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Така е, разбира ги! Историята на България не започва на 9.9.1944...освен за полуграмотните и неграмотните които комунистите насила се опитаха да направят хора...засега неуспешно.
  • 1