@tcvetcho да подпираш е едно, а да докара отбор от село и да го прекръсти на друг отбор е съвсем друго
Коментарите на палячовци като този и търбуха Стефанов обясняват защо публиката на отбор с традиции като Славия не може да напълни един трамвай, а тази на Левски е хиляди
@ntpavlov за какво им е петица, нали им го сложихме където трябва :))))
Все едно съдията им е вкарал три гола на тия сикаджийски е..... ци
Е тебе специално те чака друго:)))) Ама ти е много размъкната трътката:))))
Ако това не е червен картон...Но въпросът е друг. Анонимника от Гонг от микре ли е или от етрополе?
@Stankov1997 е щом и такива ви таковат...я си ходете у Ловеч...
Леле какви чернилки пасат из ловешките ливади
Сухия е уникален! Досега мислех че в Лудогорец е невъзможно треньор да се издъни но тоя е толкова смешен че ще е първият. Хикс във Варна ие готов
@Anubis трябва да си много остър или много млад за да не знаеш че Божков искаше Левски още преди близо 30 години, а дълговете в зависимост към кого са, могат да носят и голяма полза, не само политическа.
Някои потомци на работническо-селската власт малко прибързано започнаха да мечтаят. Какво по-хубаво от това левскари да управляват с парите на заможни хора?!
тоя като види микрофон все едно вижда на маджо х.. веднага е готов да го поеме
тоя смешник вече се изявява и като счетоводител
Това с Колев (абсолютен гей
) беше поредно грешно решение на Русев. Добре че не стана. Значи има надежда че Левски не е част от статуквото.
проблемът си ти! на нас палячо ни не требе, на нас ни тренер требе!
а постоянно сменящия името си ел маймунайстро за какво е пример?
Мъри, вече ми се повръща от тебе...Като цяло, това което плещиш е ДЕМАГОГИЯ...Някакви хора трябва да се махнат от клуба. КОИ??? нали си много велик?! Кажи имена! Киро Вангелов и Боримиров ли са проблема?
ама вас май много ви е яд че още е треньор на Левски? пречи ли ви нещо, притеснявали ви? българските псевдожурналисти много ви бива да изваждате неща от контекста. то вие само това можете, както и да лапате нечии микрофони...
@CTEoloAH Мисля, че е съвсем нормално да се чака решение на съда. Знаем как иво тонев източваше клуба със всевъзможни договори и анекси. А в 'последния момент" е според проститиращите сайтове.
Както обикновено, нищо смислено и градивно в позицията на тръста. Някакви не пълноценни индивиди избиват комплекс за малоценност.
Абе тоя Илянчо Енев голема работа бе, брей...Цццццццц...Това е титан на мисълта и баща на родната спортна журналистика...Малко шеврантия пада ама си е стабилен, като го напънат крачка назад прави.
Този комик не се притеснява да се изказва неподготвен и да коментира неща които не са му работа. Нали винаги може да си смени името... Следващия път на Ел К... а.
а ловешките селяни ги не ги бутат, тях ги таковат
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
това не е изненада за тези които са близо до Левски. Мъри е един асковски калитко. Дължи всичко на великия син клуб и персонално на лицата Наско Сираков и Тодор Батков, благодарение на които излезе от сянката на провинциален ритнитопковец.
пръдльоо, 10 години дра гащи по пейките около герена и не изигра нито един мач...сега си много компетентен ама виж първо резултатите...и се примири че си некадърен и ставаш само за асансьор между А и Б група.
абе капут, а за Левски срещу микрето нямаше ли дуспа бе курво?
сталев, курво умри в мъки цървул! а дуспата на кабрал срещу микрето забрави ли? а това че топката срещна ръката на Горанов от един метър дуспа ли бе ибрик?
едва ли може да боли толкова, колкото може да го боли фалирал сфинктер
а иначе ревем срещу чужденците в първенството и се вайкаме че не се дава шанс на нашенците...
  • 1