Дано Лудогорец да не подценят мача.
С тази слаба защита Лудогорец ще страдат много от Левски. Сините с Костов и Вутов в атака, ще вкарват много голове на Лудогорец и ще станат шампиони. Но в 2 мача срещу ЦСКА нямат шанс и ЦСКА ще се класират за финала и ще го загубят от Ботев. Ботев ще бие Левски за супер купата на България, но в Неделя ще загубят мача от сините.
Ако Роси залага на Костов, Вутов, Панайотов и Юруков Лудогорец ще страдат от Левски и сините ще станат шампиони. Но на полуфинал с 2 мача срещу ЦСКА защита им няма да може да издържи и ЦСКА ще загубят финала срещу Ботев.
Ако Левски залага в нападение на Юруков и Костов в шампионата няма кой да ги спре и ще станат шампиони, за купата нямат шанс, там са 2 мача срещу ЦСКА и Левски ще отпаднат още на полуфинал.
Ако Левски залага в нападение на Юруков и Костов в шампионата няма кой да ги спре и ще станат шампиони, за купата нямат шанс, там са 2 мача срещу ЦСКА и Левски ще отпаднат още на полуфинал.
Гледах паралелно Левски и Лудогорец. При Левски във второто полувреме в лицето на Илия Юруков и Станислав Костов си управи нападението, а при Лудогорец много грешки в защита при статични положения. Нищо добро не ги чака Лудогорец с тази защита, особено срещу Левски. Нищо чудно Левски да стане шампион, а ЦСКА да вземе купата.
За съжаление, като гледам как Лудогорец се мъчи с Шахтьор, а ЦСКА и Левски как бият с разлика в контролите, то явно двете купи ще отидат в София. А ми се иска както миналата година Лудогорец и Ботев да ги вземат пак купите.
След последните контроли на трите водещи отбора май шампион на България ще е от София. Лудогорец с тази слаба защита няма да може да издържи на темпото на столичните грандове. Особено на Левски. Имат здрава защита и си оправиха нападението.
Тази година няма кой да вкара гол на Левски, вече и нападението се разигра. Не виждам кой ще ги спре Левски след като Лудогорец се мъчи с отбори като Витоша, а Левски мачка силни отбори като Дунав.
На Левски няма кой да вкара гол и до като Яблонски играе за тях, няма кой да ги спъне Левски.
ЦСКА върна Левски за битката за титлата.
С тази игра на сините не виждам как Лудогорец ще вземе нещо от предстоящият мач по между им в неделя. На първия корнер за Левски Яблонски ще вкара и после върви и пробивай бетона който сините ще забъркат.
Този шампионат на Левски няма кой да им вкара гол, с изключение на Верея и Ботев и докато Яблонски е здрав няма кой да ги спре и все ще бият, особено след толкова слаб Лудогорец, който се мъчи и не могат да вкарват от както смениха треньора си.