Чудесна новина. Този мач Левски няма да го започне с 0:1 за съперника. И този палячо няма няма да се мята пред феновете с клетви за вярност. Кога стана ром, кога му почерня задника.
Сираков, това ли ти е смяната на "системата" - нови знайни и незнайни "Пеле"-та? Тази година целта пред Левски е оцеляване и оставане в групата. А с такива чужденци второто ще е мираж.
До момента вложените 6 млн и половина лева са обществени средства - платениа са от Фонда за гарантиране на влоговете в РБ. Сега се дават още някакви си 30 милиона и накрая цялото съоръжение ще бъде общинско, но оцветено в жълто-черно и с надписи по седалките на един отбор. И после ще го дадем на някой другар да го стопанисва на концесия за 30 (по-добре за 50) години и да плаща една мижава концесионна такса от няколко стотин лева годишно ! А пък прокуратурата тръгнала да разследва приватизацията отпреди 30 години?
Имам следните въпроси:
1. Как ще се казва ОБЩИНСКИЯТ СТАДИОН, който ще се довърши на ул. Димитър Благоев?
2. В какви цветове ще бъде оцветен този стадион - ако е в жълто и черно как на него ще играят Спартак, Марица и Локомотив?
3. Седалките ще бъдат ли с надпис на конкретен отбор - на стария стадиоб Пловдив нямаше никакви надписи и цветове?
4. След довършването на стадиона кой ще го стопанисва и управлява? Ако е на концесия - как ще се определи кой печели концесията?
5. След като се управлява от Общината при какви условия и какъв наем ще плащат отборите за ползване на съоръжението - за всички еднакво или за НЯКОЙ ще има "преференции"?
6. След като стадиона е ОБЩИНСКИ какво ще стане с паметника на Христо Ботев - явно трябва да се ситуира на друго по-подходящо място, за да не става повод за оскверняване и вандалщина?
7. Кандидат-концесионера как и с колко средства участва в дострояването - ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ГОТОВИЯ ОБЕКТ И САМО ЩЕ ГО ЕКСПЛОАТИРА и ще плаща някой мижав наем от стотина лева?
@Lokomotivforever Аман от форевърци - Глупако, форевър си при майка си. Камбура е свято име. И вместо да вкарва и да прави рекорди за Локомотив го изгониха пияници и комсомолски секретарчета с досиета в ДС.
Къде са платените фенове на Локото, които обвиняваха Камбура в продаване на мачове и го освиркаха? Крият се като мишки. Да знаете, че и Крушарски ще стане лош като спре да им плаща на "Феновете". Коко стана лош, когато спря да дава пари за спокойствие. Сега да ви честит френски възпитаник - докога ли? Спрях да ходя на Лаута след продадения от "феновете" мач с Коматево (0:3 за Коматево). Сега се убеждавам колко съм бил прав. Убиха Локомотив, още по-лошо убиха идеята Локомотив. Амин.