@bigprof Тоя още зимата го махат
В България всеки вади пари за да докаже , че не е лъжец, измамник , мутра и т.н и накрая винаги се казва аз ги давам благотворително .
Как ще е развалил празника бе идиоти. А в статията става дума и за още един играч! Значи не е само Мане. Педали нещастни.
Ама той Роналдо няма избор. Никой не го иска за тези пари дето той ги иска.
Подвел? Питал е фитнес инструктор какво да взима за повече мускулна маса . Той му е казал какво. Това, че е забранено във футбола си е проблем на футболиста, че не е проверил преди да го пие.
Юве не са длъжни да дават обяснение какво прави Недвед извънработно време!
Какво е скандалното след като е НЕОБВЪРЗАН!!! Малоумници от ГОНГ!
@pejcholakov Истиснко ЦСКА? То умря отдавна. Сега и двете ЦСКА са с тире в търговския регистър.
Ами познах я. Ко праим ся?
Заплатата на дрискалдо е основната причина никой да не иска да го вземе, ако ще и на свободен трансфер.
@foygor Ами не е по-добре Шакира бе финансово независима от Пике докато сега тази 23 годишна ще го точни и накрая ще го зареже и той ще се пробва да се върне при Шакира.
@nemogadapovqrvam Пиши на кирилица!
"“Направих доста добри мачове за тази една година и може би хората са останали недоволни" Не, Наско, ако си правил доста добри мачове , щеше да играеш по-често за да могат Асколи да те продадат на някой отбор за повече пари. Това е философията на отборите от ранга на Асколи.
Нали вие сами писахте, че преговаря за разтрогване вчера като копирахте текста от Фабрицио Романо. За това кой от двамата ще напусне измежду Обамеянг и Депай . Ей това деменцията не прощава!
Ееееее много иска тази жена. От къде да знаят дали ще играят в ШЛ да не са гадатели.
Много моля! Серина Уилямс е на 40 години нормално е да сложи край на състезателната си кариера и не е бомба тази новина.
Мрън, мрън. В ШЛ не се дават ей така 3 червени картона. Това не е България да обвиняваш съдията за това, че си паднал и отпаднал и то и в двата мача. Явно всички са заслужени. А до гонг не искайте мнение от футболист от отпаднал отбор, когато става дума за съдийски решения! Питайте някой съдия дали са дадени основателно картоните! Тука мрънкането е за картоните, а не че са паднали.
Ами да , ако Рома искат Белоти за заместник на Дзаниоло им трябват КИНТИ!
@goshopileto Какво ти пука кой какъв е? Важен е приносът им за тениса! Те са идоли, които мотивират бъдещи тенисисти да задминат техните рекорди.
Ами какво ни пука. Първо тя е изневерила на Макси Лопес С Икарди. След това Икарди и е изневерил сега тя си има нов. Вариантът е да имат отворен брак и да се ебат с когото си искат.
Няма шокиращо. Изнервен след загубата някой го дразни не се знае какво му е казал за да предизвика тази агресия. Може да е обидил семейството му, да ги е заплашил.
@pejcholakov Титлите не те правят гранд. Думата гранд, мн.ч. грандове, най-често се употребява със значение ’първокласен футболен отбор, който е на едно от челните места в националното първенство’. Може никога да не спечелиш титла , но ако завършваш сезона в топ 6 в Италия примерно те прави гранд. В България всички в топ 3 се водят грандове независимо, кои отбори са там и колко титли имат или нямат. Това означава, че в този случай ти си неграмотния.
Като ги гледам ЦСКА как играят не вярвам да успеят да елиминират ирландците. Прогноза отпадане и смяна на треньора по един български обичай.
от двата мача сингъла му е по важен в другия може да разчита малко на Рубльов.
Каква дилема? Депай преговаря за разтрогване на договра , а на Обамеянг не иска да напуска Барселона.
Ами в днешно време е много трудно да победи с чиста мрежа. Получаването на 1 гол не променя нещата, освен, ако треньора не е казал да се бие задължително с 1:0 или ще глобява.
@kakasia Бербатов сам си заляза. блестеше колкото можеше. Имаше силни години имаше и много слаби като всеки футболист. Незаисимо дали е Роналдо, Меси всички са имали слаби сезони.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@makedonski Ами явно ти. Тука цветът на кожата няма общо, че двама са влезнали в спор стигнал до бой.
Ами да от къде да знае Тен Хаг какво ще му хрумне на лигльото. Може пак да се фръцне. Тен Хаг да си обмисли стратегия без Роналдо. РОналдо заслужава цял сезон да е резерва!
  • 1