Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Този мног яко лъже, бях на стадиона и през целият мач не съм чул маймунски звуци на стадиона, независимо от коя агитка идват. Лъже и за удара в лицето защото излезна видео в което се вижда как удря умишлено Горанов в лицето. Този е лъжец.
Много смешна статия, като че ли ралите се прави специално за този манекен. На това рали ще участват къде по-стойностни коли и пилоти. Защо нищо не пишете за най-добрият автомобил в България - Шкодата на Ангелов.
Този толубнямали да спре да говори против Левски, вече 15 години го прави. После защо го псуват, защото сам си го е заслужил този крадец и мафиот.
Това е бъдещият сателит на Литекс-София. Този затова се напъва да вкарва поредното безумие в Първа лига. Никой няма полза от отбори като Септември, Царско село, Витоша Бистрица в А група.
А какво наказание искахте бе подлоги. Да това е неприятен факт, но същите тези полицай са допуснали един лумпен с бомбички. Защо трябва да страдат другите привърженици от това. А лумпените от цска-софия които се разхождаха по подвижният тунел, или искаха да влизат на терена. Всички тези прояви са възмутителни, но затова е виновна полицията.
Вие подигравате ли се ? Това е старо видео, цял ден Томето не можа да направи репортаж.
Това е голяма далавера на варненското попче Красен Кралев, вън от правителството и ГЕРБ продажнико. Този министър е за затвора, законно ограбиха държавата.
Какво е това световно неизвестно кафе, да не би и то да си е сменило имет. Защото с този отбор който си смени името се хващат само брендове които ще си сменят името или вече са го сменили. Това го правят защото знаят че феновете на този клуб са припознавачи.
По глупав коментар не бях чел, Пашкуров ти си отговаряш на фамилията но вместо Паш да го замениш с ГГ
Разбира се,че ще ти е кеф етрополски глупако - останахте си на 6 точки зад нас.
Този от както стана тъст на резняк много отворен стана. И да му отговоря - последната ни победа срещу тях /Литекс/ е 3 на 0 служебно, след като куцият кон извади отбора. А този селянин Стоичков да каже колко е платено на съдията за тази измислена дузпа.
Ясно малкият от Микре си купува сам билетите и ще кара цигани от Ловеч, Етрополе и околията.
Ники Александров много е изнервен и страхлив, не спря устата му да говори и постоянно прекъсваше. Това е смешно. Стигнал е дъното със своята защита на Литекс-Етрополе.
На Левски разбира се, и са по-красиви, и са по-умни, а и не са от Ловеч - Етрополе.
Тези продажни милиционери дори в съобщението си са допуснали поредната нарочна грешка - вместо цска минус София са написали ПФК цска / а то фалира/
Двамата комплексари Киро Гела и ГГ обичат да надуват посещаемостта на проектите им. ГГ на всеки мач умножава по 3, Гела е по-скрамен той умножава по 2
Тези дрогираните нафтаджий с наводненият изкуствено терен, четат като дявол евангелието. Положението което беше срещу тях, едно към едно се повтори към 20 минута срещу Аниете и в двете ситуации съдията не даде дузпа. При дузпата няма никаква засада видя се от повторенията по телевизията. Дузпата при вторият гол е 100 %. Хайде подлоги на ГГ отивайте си в Б група.
Тези от Нефтокимик големи смешници, наводнили терена за да не може да се играе футбол, тичаха като дрогирани, а с Литекс-Етрополе се нагъзиха още от първата минута. Ясно че Микрето е платил. А за тези които плачат, наказателните удари си бяха съвсем реални.Незнам какво буйстват, този техният защитник съвсем откровенно си игра с ръка. Друг е въпроса ,че нашите нищо не играха.
Голям простак. За да те уважават трябва да уважаваш противника си, този с елементарното си възпитание и на тази възраст си остана простак.
Това прилича на хроника по времето на комунизма. Група щастливи труженици тръгнаха към полето. Смешна работа, тези от Лудогорец заради постоянните им простотии всички вече ги мразят, затова ще играят пред празен стадион.
Тези от БФС прекалиха с подиграфките под въздействието на двамата самозабравили се селяни във футбола Г.Г. и К.Д. Крайно време е за по-крайни действия.
Смешник е този Стоичков - Рамадан, ще лъже хората,че Литекс е ЦСКА.
Големи смешници и мошенници са тези от обкръжението на микренският - платени сайтове във фейсбук преброих досега 14 такива.Платени сайтове като livesport и sport1. не виждате ли поредната машинация на микренският.
Тези смешници за какво ще протестират - не е ясно. Все някой друг им е виновен, а не се погледнат колко са жалки. Сега са се метнали на ГГ от Микрево, а той само ги използва за свои користни цели.
Голям PR правят определени медии в подкрепа на цска, това са основно БТВ и Нова ТВ явно Гриша Ганчев им плаща. Защо се дава само една гледна точка от този проблем. Аз го гледах по спортал и там ясно се видя ,че провокацията дойде от един червен фен и двама футболисти на цска. То бива агитации против правителството, бива агитации против Левски, прекалява се с тази продажна журналистика.