Този уикенд предстои първият старт на българска територия за Grigorov Racing Team. Емблематичното рали "Твърдица" е едно от най-любимите на пилота Григор Григоров.

Днес започва опознаването на състезанието, а вчера бяха проведени предварителни тестове на автомобила.

"Доволни сме от поведението на колата. Нямаше нищо, което да ни смути, и смятаме, че към момента автомобилът е в много добро състояние", коментира Григоров.

За това състезание на навигаторската седалка ще застане отново Даниел Миленков, който две години беше до Григоров в кокпита.

"Дани влезе много бързо в ритъм и едва след първото преминаване по тестовата отсечка вчера всичко е по старому. Уверени сме заедно!", допълва Григор.

Очакванията за рали "Твърдица" са положителни. Отборът е в добра кондиция и както винаги се очертава добро състезание с хубаво класиране.

Маршрутът на тазгодишното издание на ралито в Твърдишкия Балкан е доста съкратен, с обща дължина от само 80 км, но конфигурацията на трасето е добре позната на пилота и няма нищо ново както за него, така и за Grigorov Racing Team. Надпреварата ще включва 7 скоростни етапа, разпределени в съботния и неделния ден.