Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели за пореден път мнение за случилото се по време на финала за Купата на България и коментарите след изненадващия успех на "белите" с дузпи над Левски.

"Ако трябва да бъда честен имах съмнения, заради някои неща, които бях подочул преди това. Вярвах, че момчетата ще успеят, Левски играе трудно срещу нас. Те имаха повече какво да губят, а ние можехме само да спечелим. Тактиката на нашия треньор и това, което показа нашия отбор, независимо от словесната помия, която се изсипа, всички трябва да са наясно, че светът не се върти, футболът в България не е започнал от Левски и няма да свърши с Левски," заяви Стефанов.

Кое е събитието на изминалата седмица?

Героят в "бяло": Георги Петков

Институциите се задействат за случая с изрисуваните деца на Славия-Левски

Левски отнесе глоба от 2000 лева след загубения финал

Стефанов изрази горчивина от поведението на феновете на Левски и от това, че ръководството на "сините" подкрепя тези привърженици: "Не смятам, че е нормален начинът, по който се настройваше публиката на Левски, имаше диригент, който дирижираше обидите по мой адрес, по покойната ми майка и покойното ми дете. Трябва да уважаваш всеки съперник, още повече този, който те е бил, където те хване в турнирите. И е добре колегите да се опитват да възпитават феновете. Давате пари, торби с пари за хорреография. Щом е така, прекръстете го да не е Левски, а да е Филип Кутев, защото беше много хубава хореографията."

"Финалът беше мач на нерви, нямаше красота, но и най-грозната победа е по-добра от красивата загуба," отбеляза още той.

Босът на Славия за стадиона, трансферите и кои са "бели педер*си"