@Jup Знам ,че те боли но да пишеш глупости,няма да ти мине само повдигаш още повече смеха на кибиците.Нищо не е убил с съдията.Галчев е млад и ще се поучи от това изгонване.А и кой знае какво не е станало.
@Jup Те и Ботев цял мач не спряха да ритат и блъскат играчите на Лудогорец,но резаците ги биха насред Пловдив.Крумовград играха нахакано и си взеха каквото им трябваше.Твоето мнение си го изповядай пред тоалетната чиния.
Маестро ти луд ли си?То стадион няма ти играчи искаш.
Тези припознавачи ги лъжат както си искат.Нали всичко беше наред,че и алеята на славата изкърти
И какво е виновен сърбина?Морето не играха по добре,просто имаха шанса да отбележат в 88 минута.Освободиха Назон без да подготвят Каранга,който нервничи и прави глупости.И най после,нали Ганчев съжаляваше,че е освободил предния път Нестор? Пак старата песен на нов глас.Колкото до това ,ще загубят ли за купата от Арда,май е по добре да загубят,защото ако се паднат по нататък с Лудогорец и пак паднат...не знам.
Който се е хванал с ЛП,не е изкарал дълго.И все пак ,дано помогне,защото сегашния тренер е много зелен и неуверен.
казва се липса на класа.Един мач играе друг не му тръгва и така.Защо Меси,Роналдо,МПабе ,Салах или Де Бройне не казват,че са започнали да "пропадат".Нали ги виждате и в Левски и в Лудогорец са същите-уж добри ама не винаги.
Кирчо,стига с тия лозунги бе човек.Никой не иска да мрете,просто играйте по отговорно.Хората се сърдятне затова ,че не можете да играете като другите,а затова ,че не играете колкото можете.
зброените трима треньори да съм,не бих се съгласил.Ние нямаме футболисти за евротурнирите и СП.И спрете да вините БФС неговата работа не е да произвежда футболисти..Това зависи от клубовете,но погледнете водещите ни отбори и пребройте играещите българи там.Като искате българи,най добре пробвайте с отбора на Арда Кж.,където играят 90% такива.
Че не очакваше никой победа на лудите е факт след разгромното 4:1 в Разград,но пък те доказаха,че когато не са под напрежение и играят за отбора,а не всеки за себе си могат да бъдат много организирани и опасни.Браво! Това е най малкото за снощня мяч.Спечелиха си момчетата радоста ,а и не малко пари снощи а и занапред.Хора не бъдете черногледи от злоба,тази победа носи пари,точки и престиж и на бг.футбола не само на шампиона ни.Ами ако и Левски бяха треснали Андерлехт, което не беше невъзможно,ако наистина си бяха повярвали,знаете ли какво щеше да се пише днес в западната преса за България.
Интересно ми е къде са сега Георги Атанасов,Георги Илиев-Майкъла?Онова лекенце Ангел Домусчиев пок облшзо г?за на Ганчев с коментар против вандалщината ,но нито дума за мача.Тирето са в криза и това си поличаот мачовете със Сепси,но такива моменти има и при най добрите.Проблема е в съблекалнята при тях и то отдавна.След авторитарния подход на Илич сега Нестор страхливо се оглежда за изход,но ще мине време.Ако пък и Ботев Враца ги тръшне...
Хубав гол.Такъв да ти влезе...,че да ти е кеф.Ама не е първия и най красив бе хора.Пак почвата с превъзнасянията и накрая -калъфка.Играта беше посредствена за вицешампион срещу новак.
Кажи,Бербатов!
@stefstan НА фона на приказките на Саша Илич,през целия сезон,че не го интересува играта,а точките,да се окачествява формата на разградчани е комично.Защо ли,защото направиха дубъл,а отсреща калъфка.Дванадесета поредна титла-световен рекорд.Я си представете ако тези успехи бяха на цска-София,какви празници,какви писания и надувки щяха да са. Ама той Господ знае и на бодлива крава ,рога не дава.
Статията е самата истина.Лудогорец допусна много грешки и загуби точки от там където не допускаше,но с прекия конкурент нямаше грешка.Писанията на Майсъла,Георги Атанасов,Парола и особеноизкривените статии на Домусчиев от топспорт ,са за феновете им ,за да ги баламосват и не гледат откъде идват проблемите на армията.Те са писани да се харесат на Ганчев,който олеква с неговите вечни мрънкания за съдиите и пуикувани колажи.
В началото на мача скандираха:Радо, к.урво.Ако бяха паднали така щяха и да го изпратят,но той не се напъна в мача и ...аплодисменти.
Постоянно се дъвче темата за публиката на Лудогорец и ЦСКА 1948.Извода е,че Домусчиев и Найденов знаят как се правят силни отбори , а публиката идва с годините. 1948 година,когато е основан ЦСКА ,колко публика е имало ,освен основателите му-Политбюро на ЦК на БКП. Единствен случай при който с основаването на клуб да се привлече публика е ЦСКА-София ,играещ с лиценза на Литекс. Мача се игра на ст.В.Левски и затова от Разград нямаше повече от стотина фена,но когато играят на собствен терен не е така.Лудите имат пета по численост публика - справка ,продадени билети.Левски и Тирето защо не играха снощи като имат такава публика? Пред публика или не,снощи се изигра един красив мач за разлика от миналата година.Точка.
@REDscout И какво означава тая безсмислица? Това ЦСКА-София и преди да го имаше се знаеше за Десподов от Литекс..
Десподов и Делев са истински професионалисти и герои!
Транс,пенис ,аделанте.т.е. През оная му работа ,че оттатък..
Дрън,дрън че пляс.И какво от тази статистика?
Ако потърпевши бяха червените, Кабаков щяха дя го разпънат на кръст.Това обаче е в тяхна полза и затова не се брои .Лудогорец играха като по класен отбор и справедливо победиха.Колкото до защитниците които спънаха Петровски,в белите страни и червен картон можеше да се види..Още един 100 процентов червен картон ,съдията спести на Турицов.Турицив -тъпото, твърди ,че на Балканите се хвърлят нормално предмети и камъни,в Европа свинска глава.А сега кажи къде се блъскат футболисти които се радват,че са отбелязали гол на чужд терен.Дришльо!
По примера на черноморци, фойерверките започнаха в три през нощта пред хотела на Лудогорец. Палиха, замерваха кадиха и накрая ги биха.
Питам за Anatoli Iliev: Съдиите ли повлияха на резултатите?
@nyketo При определени коментатори,аз изключвам звука.Особено на мачове на тирето,като започнат едни лакърдии,че кой век и през коя година кого победил ЦСКА/дето вече не съществува/,че какъм "брилянтен " пас,удар или гол е направил играча на червените,че тоя и тоя и тоя са юноше на цска, изобщо хвалебствия без никакво покритие освен ако няма парично такова за коментара им от ГГ.Може и да си цесекар,може и да си левскар ,но си длъжен да демонстрираш пристрастие.
Не ги надиграхме,но и не им отстъпихме.Жалко,че още в началото не помислихме за нов треньор и оставихме селекцията на доверие в треньора ,който пък нямаше смелост да се раздели с играчите които вкараха отбора в А група,въпреки,че ни помогна по вече реформата.Както и да е ,удара може да се нанесе в Благоев град и да отлепим от дъното,но там ще се игра е на кръв.
Типично за тях.Те смятат,че всички трябва да играят на кръв срещу лудите и Левски ,а на тях да им лягат.
А след края на срещата с Локо пд,пя друга песен.
@gufianec Да ти кажа,дузпите може и да не ти се струват сто процентови,но Шимунджа и играчите му трябваше да знаят,че не трябва да дават и най малкия повод за това.Сисиньо ритна жабара както си го прави много често.
Вердон направи точно толкова колкото му трябваше на съдията да свири втора дузпа.Същото и с отменения гол.Рик Джонатан защо не игра за дузпа асе направи на Неймар- защото е техничен но глупав.Някога Георги Дерменджиев имаше един лаф,на който някои се присмиваха ,като каазваша:"Този мач трябва да го изиграем с интелект".Ами това имаше предвид човека ама ако им го каже, а не като глупаци ще е сърдят.Рома снощи победи повече с хитрост отколкото с игра, но евала, могат го.
@nicko88 Дори да е последната среща на Лудогорец като клуб и отбор, след тях остават рекорди в българския футбол които няма кой да подобри десетилетия наред.И аз съм привърженик на друг отбор ,но не мога да отрека приноса им.Най вероятно си цесекар от тирето и знаем,че много ви се иска Луд.да ги няма,но те са факт по всички закони и правила.За снощи браво ! Играха момчетата колкото можаха.Виж показателите колко са равностойни , а все пак това е РОМА и стадио Олимпико. Съдиите,какво и с ВАР и без ВАР колят и бесят те на терена.За мен като българин ми беше кеф и когато ЦСКА-София ги надигра като би с3:1 и снощи като гледах ,че хич не им се даваше Лудогорец .Колкото до годините на Вердон,Сисиньо и другите да ги мисли тоя който им плаща.И според мен Сисиньо май няма мач без картон или дузпа, но има и добри включвания по фланга.Вердон е добър стопер и има и бързина и това,че снощии двамата сгафиха не е изненада при тоя натиск само от публиката.Те направо са за поздравление,че не се смутиха и играха под виковете и освиркванията на 60 хиляди души.Колкото до бръщолевиците ти за ,креативност,ноу хау и" естествен" подбор/каквото и да имаш предвид,то в "проекта Лудогорец" ги има най много от всички други отбори.Така,че тия комсомолски пламенни слова ги остави за сектор Г,днес говорим за мач с участието на български отбор в лига Европа, за единствено представящия футбола ни навън вече 10 години клуб.
  • 1