Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Доста са тъпички червените. Факт.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А ти си цял Азис. :D
Кога на Гонзо паднете... :lol:
Право куме в очи, както се казва. Останалото са червени комплексарщини.
Такъв отбор съществува само в психично болната ти кратуна. Не знам какво ще го правиш. Може да му го поемаш, доноснико.
Единственото зло за БГ футбола вече не е в А група. Рита си за здраве във В група. Малко по-малко започнаха и сестрите му да изчезват от футболната карта. Има надежда за нашия футбол само трябва с закон да се заличи комунистическия урод ФК ГМО Цуцка БКП-БСП-ДПС 1948. А всички чорбари като теб директно в газовата камера и на сапун.
Само жалки прасета квичат в защита на Стоилас. Литекс нямат ли си фенове, че се налага свинските уроди да ги защитават? Свинете явно с нетърпение чакат името на Литекс да се смени на четири безсмислени букви. Жалки свине.
Винаги е по-лесно да се оправдаеш с другия когато знаеш, че сам си си виновен. Особено сега като знае, че в Литекс някой да пръдне и червените фенчета вече са се наредили да дишат.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Сигурен съм, че ти и цялата ти рода сте двойно по черни и не смееш да се погледнеш в огледалото. :lol:
Малечка само като му видя физиономията и се подмокри. :lol: Сега очакваме сестра й Василка да приключи със содомитските си задължения и да се присъедини към всеобщото обсъждане на патката на Менголо. :mrgreen:
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Така по-лесно ще върнат прасетата в "елита" на България. Всичко е измислено само и единствено с тази цел.
Galahad,

"Видовден" дойде отдавна и вие сте на точното място. Сега отново дойде и Литекс отиде там където трябва. Как тоя "Видовден" идва все за вашия отбор и роднините му, нали другите са лошите... Казваш, че се е случило в мач срещу Левски, но спестяваш истината, че Литекс сами са си виновни за напускането. Стига само си хабил въздуха, срамота е...
Спече ти се лайното, нали джихадисте? Така ви искам, притеснени под чалмите... :D
Жалното квичене на Василка е като музика за ушите ми. Винаги ме весели с тези нейни комплекси и злоба. :lol:
Двете уродчета от коментари 1 и 2... Като не ви интересува Левски и не ви се четат новини за тях защо дремете под статиите за тях? Има си достатъчно новини - дори за вашите фалирали кочини и треторазрядни смешни отборчета. Четете там и не си врете зурлите където нямате работа.
Той като цяло е разхищение на живот. Пълно е с такива катили и то все червени!
Ако си на село или живееш в кравакрник е нормално да ти се причува мучене. Като си споменал облъчване, ясно се вижда твоето в стил Г.А. Наистина сериозно се е постарал генерала да напълни празнатата ти кратуна с заучени фрази. Вече трябва да си горд армеец щом си преминал успешно облъчването. То не е за всеки, само простотите празни чорбарски кратуни могат да понесат подобна глупост. :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Време е да обсъждате Айкут Рамадан, "българче" играещо за "български отбор" :lol:
Ако имаше нещо в главата нямаше да задаваш глупави въпроси. Според мен трябва да прочетеш някоя "поема" на ГА преди лягане, че с тия комплекси сигруно трудно се спи. :X
Малечке, според мен имаш доста по-големи поводи за притеснение от селекцията на Левски. Скоро жалкото отборче на което си фенка или ще спре да съществува или ще се превърне в още по-голям урод. :lol: Разбираемо е, че се комплексираш, дразниш и пръскаш от злоба и яд, че ние сме там където винаги сме били, а вие гниете там където трябвало да бъдете още от 1948. :D
Нека си квичат жално. Наслаждавам се на мъчителното квичене идващо от кочината, която се намира в земните недра на БГ футболчето. :mrgreen:
О и тук голяма злоба, комплекси и пукане на жлъчки от розови недоразумения. :lol: Направо кеф да ти стане като гледаш отрепки като малечка и василка да си бъркат взаимно от яд и злоба... :lol:
Направо ме кефи как се пръскаш от яд. Комплексите и злобата те разкъсват. :lol: Kолкото и да ме трият червените модератори няма да променят истината. :D
  • 1