Да ви имам най-високото ниво - срещу отбор от нашата Б група ...
Факт е това, което казва за тебе написаното. Останалото не е са факти, а произволни измислици.
Без запетайка или тире пред "малкият" смисълът е тотално променен! Малкият дявол е идиом, известен на всеки що-годе ходил на училище българин, ама за вас така нарича майката сина си! Ама неграмотни сте бе, как да не каже човек нещо повече ....
Култови сцени! Човекът вдигна високо ръце, те го сритаха и събориха като животно! И това било полиция! А журналистите - продажна сган - култови сцени, бил се надбягвал. Култово за у нас е начинът, по който полицията се отнася с гражданите!
Съдбата си знае - след везалката дойде ред и на турицката ....
Ами то иситнското ЦСКА затова беше създадено - за да няма Левски, Славия, Локо. И донякъде успя, но се сгромоляса. Сега и тоя - видяла жабата ... . Но и неговата участ ще е подобна - даже и по-лоша - никой няма да си спомня за Цеката - като онзи герой на Вазовата Грамада ...
Че го отнесе, отнесе го, но не виждам нарушение - просто тирейската скала се сблъска със синия терминатор и подаде :)
Вие кога ще се научите да пишете? "Головете за "зелените" бяха дело на Бърнард Текпетей, а на два пъти точен бе Игор Тиаго" означава, че Лудогорец е вкарал най-малко четири ... Ама учете се бе, да ви .... както би казал един кандидат-класик.
Чичо Пей, спомни си тази федерация колко искаше, за да излезе състезател в чужбина. Тя продаваше всяка збезда. Когато те продават, ти кого предаваш? И когато кажеш - не искам да съм роб и да ме продават, ставаш прдател, така ли? Да играеш в националния отбор не е повинност, то е въпрос на избор. Както е и въпрос на избор да друсаш мокри потури по Йорданов ден ...
Гледам - все аристократи на духа тука са се събрали. То не би изискан израз, то не би куртоазия - как да не ти е драго, като ги четеш!
Може да си наследил всички права, може да си правоприемник, но не си същият - името ти е друго и нямаш прабо да се наричаш като онзи, чийто правоприемник си ти. Самият факт, че си правоприемник показва, че не си този, който е имал тези права, а само ги приемаш от него - т.е. си различен.Така че вие сте ЦСКА тире, но сте безочливи и отричате. А е толкова простичко да казваш истината - ние сме ЦСКА тире, но сме правоприемник на ЦСКА.









.
Декларация в стил полибюро - до кога ще търпим недъзите ... Следва смяна на имената на отборите, най-вече на тия, които скоро не са променяни ... Дерзайте - не сте сами в тази земя "на зло безконечно"...
Ами според психолозите в Гонга им е показал картон, за да се стегнат. Иначе тезата е повече от дебилна, но колкото-толкова. Все пак и списващите сайта трябва да ядат, нищо, че не са нобелисти.
mannoli: Да беше си проверил написаното! Все още не е късно да го изтриеш! Колкото до мача - за мене и той, и реакците около него взривиха пацифизма ми. Крайно време е България да види македонците в истинската им светлина - те се оказаха твърде, твърде примитивни, за да твърдим, че ни били "братя".
@cumst Какво им обясняваш - те не само езика не знаят, те даже и картинки не разчитат, в детска градина не са ходили, взели са ги направо от пейката с бабите пред блока ....
Един, но не този. Един беше ЦСКА. Сега има ЦСКА–София и ЦСКА1948. Но и предишният не беше един, защото беше от София, а има и от Москва ... А за този отдолу - да не си търсиш правата означава, че живееш в отдавна минали времена.
mr.gignac; Ако не беше му отговорил, изобщо нямаше да се зачета в неграмотното му писание. Не му прави услуга - не заслужава да се споменава!
Че кой е казал. че е - големите отбори не са с по 15 души :) Ама и малките отбори бият големи, та затова ...
Rado67 : Не, бе, той е ариец от ма'алата :)
Порно сайт с "изискан" стил - огромни гръдни форми. Ашколсун, кьополар!!
Georgpetrov Не е до речника - те просто не знаят български, не знаят какво означават думите. Като срещнат някоя непозната им дума, си мислят, че е много екзотична, понеже те за пръв път се сблъскват с нея.. А се оказва, че най-обикновени думи са им непознати -т.е екзотични.
Ти за употребата на пълния член грижа не бери :) Истината е, че да си градивен, трябва да си грамотен. Останалото е по Чудомир :)
Без клоуни няма цирк. Без играчи няма игра, няма и печалба. Не знам дали знаеш, но само на клоуните се позволява да говорят истини. защото много такива като тебе мислят, че изказани от клоуните, те са същински глупости.
Neznaiko1912 Ами страхотна ще да е - навярно всички са очаквали вече да не е жив, а той взел, че се върнал в съзнание.. И сега всички ще се друсат по дискотеките от радост. Неведоми са изказите медийни и фенски - не са за прости хора ...
Добре, че никоя телевизия не е платила, ако някоя плаща въобще, че да не се измамим да гледаме тези слабаци Франция и Хърватска! Не са от нашата класа - от нашата са Андора, Лихтенщайн - за другите не смея да кажа нищо :)
paramone54

Не си прав, човече! Перукан е крив, синът му е дебел и на всичкото отгоре капитан, това БФС е скапано! Да идват новите – те от там ще започнат – да възродят някак си духа на онези, за които спортът беше начин да видят света, да събудят желанието за труд и отдаденост у тези, дето тракат по клавиатурите и се радват на свободата да ругаят когото им падне, да накарат младите, за които чужбината и е по-достъпна, и по-лесна от години тренировки лишения заради единия футбол. Не си прав ти казва! Ругаене му е майката – оставка и вън – свободни хора ли сме или напротив!
1973red На тебе и трапанацията ти е била без упойка, камо ли някой морфин да хаби за такъв ...
Darko_Panchev Господата от четирибуквието искат да ни убедят, че това не са 4 букви – знаци на 4 фонеми, а нова въобще в езика ни дума – единствената, дето се пише само с главни букви и която означава не това, което е означавала абревиатурата, а честта им, екзистенцията им. Всичко би било разбираемо, ако не беше това, че ако спечелят купата, тя ще бъде спечелена не от тях и от тяхната чест, а от смешниците на терена ...И като смешниците спечелят купата, феновете ще си запазят честта и ще осмислят екзистенцията си - т.е. ще възвърнат значението на четирите букви ...Сложно, нали? Ни фатмак, ни манерка може да го измисли 
А бе, грух - и кой премести Спартак, да не беше тази, дето ви създаде, а после като едно куфарче ви връчи на снажния меринджей?
Ха, ха, прясно представеният президент на БФС отива на крака при Сираков. Както се казва - безценно, само дето не е без цена. А може и да е дарил сумичка на Левски за лиценза - колко му е - 150 хилки - бълха го ухапала Бербатката! Ама ще остане в историята - за едните палатки, за другите - хиледарки. Оффф, пак конфликт ще назрее, щото ония направиха палатков лагер на базата на БФС, където все пак тоалетните не са химически ...
  • 1