По повод на казаното от адвоката на ЦСКА-София през март: Че ЦСКА си е ЦСКА никой не оспорва. И че фалиралият клуб му е платил - също. Само че явно нещо с ЦСКА-София не е ясно - ако той е фалиралото ЦСКА, значи то не е фалирало И ще плаща. Затова е делото
по повод на казаното от адвоката ма ЦСКА-София през март:
Че ЦСКА си е ЦСКА никой не оспорва. И че фалиралият клуб му е платил - също. Само че явно нещо с ЦСКА-София не е ясно - ако той е фалиралото ЦСКА, значи то не е фалирало :) И ще плаща. Затова е делото :)
Когато има кой да го пълни всяка седмица ...
А какво е черен, тъмен и мрачен? Синоними ли са? Сравни черен мъж, тъмен мъж и мрачен мъж. За рицари да не говорим :)
Да му помръкне на човек умът от това "умопомръчително":) Ама в какъв мрак трябва да ти е правописът, за да го напишеш....
"Много време говорим, че трябва да започнем да говорим по начина, по който го правят всички нормални държави"" - и нарече публична личност публично некадърник. Нямам думи! Ама той и Венци няма нормални :)
Ами нямаме - ситуацията е като в стария виц - ако в Англия някой някого нарича печка или мангал, той може не само да бъде порицан, ако у нас това го направи, не само няма да го порицаят, но и ще го прославят :)
Хайде спрете се - ние тук все сред светци живеем.И малко се позамислете - като сте казали а, кажете и б - каза човекът, че ще води само Левски и Ловеч. Да е направил нещо друго. Да е казал лоша дума за Левски? Има си име, радва се на почести - вие какво?
Айде бе - просто е направил заявка за доктор хонорис кауза, ама за всеки случай трябва да добавя и по едно п..ка майна :)
Е-е-е, нямате чувство за неологизми - оправлявам е микс от оправям и управлявам. Един нали рече, че докато ни управлява, ще ни оправи - после други го последваха ...
Ся тези са наистина червени - спор няма. И аз чакам да ги приветстваме на подновеното дерби :) А оранжевите да потеглят към покрития мост - дано намерят къде да се скрият ...
За атаката - не знам, защото се видя една спорно открадната топка и един пас, който и слепец да беше, щеше да го даде, но заглавието е наистина страхотно изсмукано от пръстите. Какво ли още е смукал авторът за подобно вдъхновение?
А бе за тия от Гонга ЦСКА е планетарен отбор - от където и да са, каквито и да са - ЦСКА (Москва), ЦСКА-София и разни други побратими - все са ЦСКА. Е, с ЦСКА-1948 не е така, ама на тях ако им кажат, и Барселона ще напишат Барселона (Барселона).
Ами синът му се е оженил за леля си :)
За подобна свастика навсякъде по света наказват, в Гонг се мъдри като украса!
И какво злорадо има в истината? А този отдолу ще му кажа, че да споменаваш Господ редом със свастиката е грях, по-голям и от греховете на управниците ни. Ама като такъв ни е мат'риалът, какво да искаме от дърводелците ...
Поговорката в днешен вариант е: Гришата адреса си мени, но нрава не :)
Ей, съдия-изпълнител Елин Пелинов - прав е бил Андрешко и е най-добре да си стоиш там, където те е оставил - в калта. Вадуц в третия кръг поне от Айнтрахт падна, а не от небръснати казаци. А ти продължавай да си грухтиш в локвата!
Ако съвестта ти търси други основания за прошка освен милосърдието, значи нещо с тази съвест не е наред.
Видима е неприязънта, която е обзела авторът. Михайлов беше контузен, Божинката кога се излекува? Новите откога са, че ги разкрихме - помним как беше с Марианито. Дидо беше в устата на всеки левскар преди месец-месец и половина като истински левскар и мъжкар. Това е така, но се оказа, че след тази тежка контузия не е достатъчно. Ако се допусне обратната хипотеза на въпросите на автора, какво би станало с Хубчев. Не съм му фен, но видяхме къде стигнахме със смените през 3-4 месеца. И ако един отбор куца, защо трябва да се смята, че като обругаеш треньора му, ще му помогнеш? Или така е най-лесно - да наливаш масло в огъня - сеир да става и кликове да падат!
Captain Stottlemeyer: Де се е чуло и видяло л...но кенеф да чисти! То може само да си плува отгоре, та дано някой пусне водата отново :)
И с Хубчев, и без Хубчев - от форумите бликат хиляди треньори. Всуе се мори ...
До Moltor: Дали ще можеш да преразкажеш това, което си написал?
Бре, намери се най-после светецът в българския футбол. Като всичко друго у нас и той е под прикритие, и то яко - как за заподозреш праведника в неговата фигура на отшелник, за морала му да не говорим :)
Ха, таксиджия! Че той още първият клиент ще му тегли една майна :) Когато си келяв, светът ти знаеш ли колко ти е крив? И колко всички са тъпи заедно с тъпия ти живот . Нещастие е това ...
А може простичко - Сам самичък донесе победата. Ама ...
Виж във форума на Левски :)
Е как преди три дни ще го изненадат бе, нобелист :)
А бе , Пифчо, как ще продадеш играч един полусезон преди да му изтече договорът? Да скачаш малко от малко камиончетата,а?
и какво е казал - че името на Левски изисква далеч по-силен отбор. И това е нападка? Само сеете интриги и злословия, набедени глашатаи!
  • 1