вял, вяла, вяли ... има и речници на този свят ...
И колко преди - ден, два, седмица, месец? Щото едни завършиха, сега и вие ли?
Това, което казва Ел Маестро, е толкова далече от представите на интервюиращия, че повече няма накъде. Как да намери правилните въпроси, като единият е гледал 20 години истински футбол, а другият нищо не знае за него. И единият търси човешки измерения на преживяваното, а другият музадава тъпи фенски въпроси. Ел Маестро е умен човек - макар и левскар, гледам на него с уважение..
"стига ги дискриминирахте" - това в кое школо го научи?
Гала по-скоро е казала "с Витошка" нощи наред ....
Ами и името е написано акуратно - не презкуратно - както го пишете вие - ЦСКА.!
Истината е, че след дузпата Берти Фогст строши Кройф , холандците на издържаха на твърдата игра на швабите и изпуснаха Герд Мюлер.
Не тръгва на, а тръгва срещу - малко езикова култура няма да ви попречи. Не става само с махленски лафове ...
Нещо се недолюбвате с логиката. От първото следва второто - Реал не загуби и Зидан не бе уволнен. Другото е навярно от баба ти, която може и да е била мъжка :)
Стивън вече беше в Лудогорец - напусна, след като казаха, че за такъв играч (замесен в черно тото) в Разград място няма. После всичко потъна в небитието - кой го нарочи, защо - не стана ясно. Но едва ли ще се върне в Лудогрец, даже и да го искат ...От Левски избяга, в тирето няма какво да прави - защо са тези жалки "журналистически" напъни. Да бяха се погрижили да му очистят името, а то - изсмукани от пръстите лъжи ...
Е тази санкция 62 лева и 50 стотинки е наистина уникална - поне ще бъде такава, докато не се появи някоя от 11 лева и 33 стотинки :)
Гледай ти - да живееш извън Земния рай и да те броят за българин, даже и да не си доктор хонорис кауза :)
Е, как да не беше величествено и феноменално - въртолетът летеше, президентът се радваше, Ицо - командос, Бербатката - военен репортер, Пената - безсмъртен артелчик! Виват - както се казва по българските земи :)
До пияния прилеп: Лвески наистина е бил и е за нас свят човек. И да носиш името му е задължаващо. Но с нищо не задължава да се кичиш с четири букви, които днес не означават нищо, освен това, че което е било за Апостола свято - а то е истината и след това свободата, днес го потъпкват тези, които прославят правното убийство и нашенската "свобода" да лъжеш нагло и непрестанно.
Няма ли най-сетне да започнете да пишете като нормални хора - какво е това унизи, ошамари и т.н. Не разбирате ли , че това вече не е израз на езикова култура, а става все повече симптом на заболяване - и то психично ... Вие си боледувайте колкото искате, но не заразявайте и тези, които все още ви четат. Или просто си пишете за тези, близки вам по интелект и възпитание? Съжалявам, но това е обидно за останалите...
До makedonski:Не е така. истината е, че както всички комунистически творения и това бе приватизирано, фалирано и подменено с далеч по-уродливо създание. Нищо ново в нашата нова действителност, зачената в предишната ....
Това честване е прецедент, който казва много. Нищо друго, заченато през онези години на установяване на комунистическата диктатура, не е отбелязвано така! Всички писания за носталгията по соца получават солидна подкрепа. Няма по-силен аргумент от това, че се празнува 70 години от създаването на "флагмана на социалистическия спорт", за твърдението, че у нас соцът не само не е изживян, а - ребрандиран - е по-жив и от преди. Това, че едно дружество с законни маркетингови трикове си присвои част името на този славен - някога - отбор и сега медиите го наричат като онова ЦСКА, е най-четливата метафора на т.н. промени у нас, а фактът, че голяма част от запалянковците приемат очевадната лъжа за свещена истина, олицетворява причината, заради която България днес е това, кое е.
За bezpanika - човекоядец е синоним на канибал, а канибал има ясна конотация - човек от Африка, различен от нас и от нашата раса по цвят на кожата (в случая и по гурме-кухня :)).Така че отвсякъде си е расистко.
Самият Паро да си спомни колко "цивилизовано" е играл срещу Гунди, макар че общо-взето не беше груб играч и преди да обижда, да погледне снимката на съотборника си Гаганелеца ...
По логиката на тази декларация Гаганелеца трябва да бъде съден за престъпления срещу човечествето за начина, по който изкарваше редовно за по няколко месеца Гунди и го докара до състояние накрая да играе с патерици ...Ти да видиш - тиретата били генетично програмирани да не играят гфрубо - чак да п-аднеш от смях ... Чорбата - боксьор и Бодура - кечист - прима балерини! А Караманго - лакътя - парамедик! Да живее новият сатиричен театър!
Добре би било левскарите в началото на мача да изкажат съболезнованията си. Мачът си мач, но човещината е над всичко.
Ако това е версията, която може да измисли този "адвокат", то веднага да връща и хонорара си, и дипломата си ...
Доста обидно е да наречеш тренщьор и съпруг на световна рекордьорка и шампионка "бившият на Стефка Костадинова". Въобще в Гонг има ли някой, който да не е със селяшки език?
Сте%ане, като левскар не би трябвало да искаш да паднем от Лудогорец, ами да бием тиретата. Левскар не може да иска да пада - помниш ли как Гонзо подари медали на ЦСКА, като би Латекса - Клавдий за днешните тирета?
"служи футболът" - приемете извиненията ми ...
Заглавието казва всичко за това, което става по нашите стадиони и за това, кому служи днес футбола - само на тези, за които долните човешки страсти са смисълът, който се мъчи да прикрие безсмислието на днешния ни ден. Щеше да е тъжно, ако не беше трагично ....
Истина е, че бе доведен до умишлен фалит.Но трябва да си сляп, за да не видиш кой го предизвика. Колкото до това, да сме сателит на ЦСКА–София - подобно твърдение е диагноза за заболяване, чийто ментално летален изход е отдавна удостоверен ...
Пише се 1., когато е редно. Май се учи в началното.
Малийй, не знаех, че Гришата премира преди мача с Левски своя "говорител" със запетайки. Щедър ще да е бил, ама и "говорителят" си го бива- колко нови правописни варианти е измислил! Тъжна му майка на филолога Петричев - има да се поти, докато разбере какво е написал неговият "колега". Машалла, както би казал пехливанът.
Бай Киро, а може Гонзо да се самооценява реалистично и затова да е доволен от постигнатото, защото разбира, че е реализирал възможностите си. Това не е "ефтинджос", а откровеност, особено ако има нещо от рода "работех на макс" :)
Ако това е цената да ви има - ние сме спортсмени и ще ви бием, за да не умирате. Два пъти ще ви много :)
  • 1