Georgpetrov нещо си се объркал пич. Ти наистина ли мислиш че ще чакаме някакви отборчета непознати никъде по света да ни казват това ЦСКА ли е. Че ЦСКА си има фенове и то МИЛИОНИ и те ясно казаха думата си.Така че ти Т. Русив ПеДеричев и разни други гейчета нещастни няма значение.
Какви гърди бе . Това само болни мозъци могат да го кажат. Такива като Томислав и оня другия загубеняк там в гонг забравих му името.Един много прост човек .
Умнико как сътвори този бисер.Ха ха ха
пак аванти за гадните долни говеда
Щом агента на ДС го казва значи няма лъжа няма измама.Ха ха винаги съм подозирал че Динамо подуяне са едни най обикновени мошеници и крадци.
Томислав и компания се наакват в момента.И това е защото много им знаеха балалайките.А отбора от Подуяне си се подува и ще гръмне.Въпрос на време .В очакване сме голем кеф че е .Така говори "професионалиста" "журналист" Русев.
Ами какво да му коментираме на Ники .Той трябва да пази на уевски.Много е добър защо си сасипва таланта в такива грандове в съседите.
Няма какво да се спори тук. ЦСКА което ще бие отбора от Подуяне 6 пъти това е истинското ЦСКА
Явно голяма болка ви е ЦСКА и ще става още по голяма.Само да се появи в А група .А този ЦСКА ви трепа по 6 пъти на сезон.И пак ще е така затова виете .Но то ще е за кратко.После ще остане болката.
ЦСКА по най-бързия начин в елита.Щом за другите може може и за ЦСКА.Да му мислят тези кварталните отбори от подуене и подобни.Няма луд човек да плаща едни пари които някой е откраднал.Най -малко са луди Г.Ганчев или Божков.Така че ЦСКА ще се върне по един или друг начин и майка ви жална там с новите трибуни.
Е някой съмнявал ли се е че решението е правилно.Щом е в полза на Лудогорец значи спор не може да има.И внимавайте защото скоро грешните коментари няма да се публикуват.
Съдията свири фал значи има картон.А сега да видим какъв трябва да е тоййййй.Ами червен никакъв друг при отсъдено нарушение но нашите съдий не познават правилника .А ако го познавати не го прилагат значи има причина .А ако това е винаги в полза на един отбор това вече е за размисъл .Каква висша лига ха ха ха.
Само ще кажа че щом съдията е надул свирката и е дал фал,картончето е кърмъзъ.
Ами какво да коментираме.Той има мениджърски екип и може би трябва да ги уволни.Не може така.Той го разбере ама ще е късно много сме търпеливи но не и безкрайно.
Абе няма значение ударен или не служебното лице.Подуенците вън Литекс и те Берое шампион.
Ако картотекират бистришкия тигър с №9 ха ха ха могат да стъпят и в шампионска лига
Подуенските футболери се превръщат в проблем.Искат да станат шампиони но не ги бива .Това е проблема.
Не наричам отбора Левски защото това е най големия срам.За личността на човека .Отбора е в пълен противовес на същността на личността.И може би трябва да се започне от смяна на името.
Отбора от подуене е на дъното а Гаджев е в оргазъм и се хили като п....а Няма как този отбор да стане шампион.Най -добре да се скрият да мине урагана ама те не могат .Нагли са.
Аз не съм фен на тези два отбора но при нормално свирен мач червен на Минев 7-ма мин. червен Гаджев 15 мин.и гол пасив ами нещата за отбора от герена отиваха на разгром.
Да монка за Русев и цялата гонгаджийска синя отврат няма какво да се каже .Хора без всякакъв срам без доблест.Манипулатори но ние не сме слепи бе " журналисти" макар да е загатка за мен Русев да е журналист но човека се е писал такъв.
Не е важно какво пише в чл.28 а защо съдията вижда така мача.Какво го кара да е сляп за блъскане в гръб при спряна игра без топка ,за нарушение срещу вратар вместо фал и картон и т.н Абе човека си беше научил урока .
Стоилов трябваше да ги остави да ги бият с9 човека.Съдията е хванат няма спор.А коментатора на мача .........син та чак лилав.
Решенията се вземат от БФС те решават няма ФИФА няма УЕФА лъжа.Каквото реши БФС това е
Не е редно името на най великия българин да стои на футболен отбор затова Спартак ли там каквото си изберат тези от подуене
Нама пряк непряк коонкурент има договори които трябва да се спазват