Няма ли кой да го смени тоя ?
Сменя се с идеята да се вдигне нивото. Дали ще се получи не знам, ще видим. Стойчо си свърши работата перфектно колкото да ни стабилизира от кризата, в която бяхме след изпуснатата титла 2013. Аз мисля, че Люпко е по-добрия треньор и ще може да надгради.
Ето заради такива журналисти, нямаме и футболисти !
Каква ценностна система да имаш след като два сезона завършваме на 6 и 7 място, сменяме 20 треньора, падаме от всички ! Този сезон играем поне малко по-прилично. Да не е бляскаво и не е каквото Левски е изградил през годините, но след тоталното съсипване на клуба след 26 май 2013, мисля че това което се случва в Левски е нормално и най-важното - правилно !
Венци, да не се уплаши, че може да му изстине мястото ?! Все пак е един изключително смел човек, всички го знаем
В България забравяме, че това е просто една игра в крайна сметка ! :(
Усещам, че ще има бой на Герена !
Абе, Гонг, та нали вие написахте че той сам се е отказал, поради факта че се намира в лоша форма. Поне има малко съвест и си признава. Сега го плюете пак. То въобще трябва ли да се обръща внимание на цялото това нещо...
Аз мисля че най-малкия виновник е треньора. Даже напротив - ние имаме доста добри и кадърни треньори които от нищо правят нещо, тъй като с този материал в последните години те ни карат да си мислим че може да се класираме въобще на някъкъв форум. Но нали нашето БФС е безгрешно и в последните години тук там на направи някоя глупост, все хвърля прах в очите на хората, че треньора е най-големия грешник за състоянието на националния в последните години.