@mark1926 То па едни фенове на другите....не знаят на кой свят са
Локомотивец съм, но от тия нищо не става. Некадърници ли са, продават ли- все тая. Направо да ги разтурят и да се гради нещо читаво. Срам спрямо историята на клуба.
@boby1979 Отпадък 79 пише за боклуци.
@Sin_Kiustendil Много си зле, с този тъп и неуместен в спорта коментар
Австралия стана като Алкатрас. И там управляват чугунени кратуни.
Ама на избори , както тук така и по света, нищо не се ограничава. Даже и тест няма да има :) Трябва да се избират боклуците. Но за двама на корта е много опасна тая ковид-измама
@stivimoi Тия са тотални неудачници, всичките им статии са сходни, тотално журналистическо изпростяване, уж с цел сензация за читаемост. Имам чувство, че са 6 клас.
Безсмислена статия за внимание. Няма да се върне и всички го знаят. Но нали трябва аудиторията да ви прочете поредната абсолютно неадекватна т.н. "вест" . То може и астероид да удари земята. Вкл и гонг.бг
@balin Точно
Велик план. :) Началник много, паре малко. Предстои цирк " мъките на герената" с този.
Бъдещето на българския... кое :) ???
Невероятно тъпо заглавие.
Ако някой се е провалил, значи се е провалил. Подпис: Божинката :)
Спорта добре, ама не минава и ден да няма жълти новини за разни джукести к-рви. Що не направите отделно една порностраница.
Напоследък еротичните статии на сайта са пълна тъпотия. И вярно не са разбра, с какво е направила за смях Насри...май за смях стана статията.
Раздел спорт го обърнахте на еротичен магазин. Ама нали се продава инфото...
Световна сензация :)Нашия футбол като цяло е една сензация..
Спорта бил здраве.... Спорта стана зверско зобане с отрови. А инак вярно-хамериканците чисти като сълзи. Пият само чай от лайка и липа.
Кратко и точно е дадено в коментар 9. Споделям. Нашия е аут отдавна от голямата сцена, именно по тая причина. И все повече ще се отдалечава до пълен залез. Божинов 2. Но да добавя, не е балкански манталитет-- я вижте кой е номер 1 в тениса и откъде е.
Tая пее само на микрофоните на разни спортисти, за друго не става.
Гонг:
Реал Мадрид мина през Малмьо без особени трудности.Малмьо - Реал Мадрид 0:2 източник
В другия мач от Група А на Шампионската лига ПСЖ победи като гост Малмьо с 3:0.
***************
Рекорд на Гинес- Малмьо играе 90 мин на 2 терена 2 мача и губи с 0:5 общо. То при 2 тежки мача нормално да падне с общ резултат 0:5.
Съвет към гонг- проявете малко професионализъм. И си оглеждате писанията, че инак стават хумористични статии.
Прав си, но няма да бъдеш разбран.
Следващите поколения ще излизат и с цигара или трева на стадиона. Те отсега почнаха да се плюват по кортовете.
Поредния боклук и измамник.
Ми той самия се вкарва в жълтите новини, Явно усетил, че върха в кариерата му на спортист премина, и повече не може- почна като другите. Който не мже в спорта почва с разни изяви, песнопения, чалги, дискотечки, Лозанки, силиконки и накрая завършва безславно. Като Божинов, като джизъса (тоя не е и почвал кариера де) :) и т.н. Малко са като Стоичков,Бербатов, Балъков и някои, които останаха велики в спорта, дори с недостаъците си които всеки човек има, Помнете, че тоя повече няма да постигне и ще се изявява само по др места. Само някоя чалга-силиконка не е докопал още.
Те и в подслушването на баба меркел и др лидери от Европа админаха КГБ. Наглостта им е безгранична.
Тая група определено ще е по-интересна и ще събира повечко хора от елитния цирк в А група.
Май нищо добро няма да се получи, но няма и да е по зле от досегашната ситуация. Толкова години посредственост и мъка в тоя клуб.
Голяма новина, голямо събитие, велик футболист този. А къде е т.н. детска школа. Всяко чудо за...3 години ще е накрая.
Еми като има още луди да вярват във футбола... Особено с тая комерсиализация в последнитие години и всичките промени с т.н. ШЛ. Всичко е една пародия. И уреждане и подпиране когато трябва.