Левски обяви своя нов спонсор – строителната компания Strabag, на специална пресконференция, на която присъстваха финансовият директор на „сините“ Константин Баждеков, Херберт Крутина – член на борда на директорите на компанията и Фиданка Гигова - представител на австрийската фирма за България.

Договорът между двете страни е за една година с възможност за удължаването му с още 2 години. Чрез това партньорство от Strabag имат за цел да увеличат популярността си в България като в същото време допринесе затова Левски да се върне на „това място, на което принадлежи - на първото място“.

Strabag ще бъде основен рекламодател на клуба като първоначално фокусът ще е върху първия отбор, но от компанията имат желание да съсредоточат усилия и върху детско-юношеската школа на клуба.

Новият спонсор: Искаме да помогнем на Левски да се върне на първото място

„Радвам се от големия интерес към тази пресконференция и се радвам много, че ще обявим партньорството между Левски и нашия строителен концерн Strabag. Нашата компания работи в България вече над 12 години, реализирали сме много интересни строителни проекти и с това партньорство искаме да документираме нашия ангажимент към българския бизнес и спорт“, заяви при представянето Херберт Крутина.

Фиданка Гигова - представител на австрийската фирма за България

източник: Валентин Грънчаров