Говори се за Барселона, а не за Реал. Освен това не Реал осигури златната топка на Мозрич или поне не само.
Положителна проба на шампионата на Русия :) и хак брадвата на Олимпиадата.
Това е политика. Така и нашите плувци се гавреха. Жалко за момичето.
А, за напомпаните американки..., нищо. За припадналата скиорка..., пак. То от слънчето. :)
каква етази легенда, за която легендарно не съм чул нищо?! :)
хахха. Навсякъде слагат и Байерн, а на тях въобще не им трябва централен защитник. Да не говорим, че никога няма да пратят такава сума. Това е Байерн. Към това прибавяме, че Гентер е на пазара през лятото като свободен агент. :)
Не мисля. Антъни е по-добрият избор.
@Hadji_Smion Ако искаш вярвай. Това са фактите. Къде е Конате? Да не би да го купиха от Байрн. Там щеше да е и Упомекано. Нали щяха да купуват Нойхаус, Хааланд и т.н. Просто купуват това, което им трябва. Да видим, дали Хааланд ще остане в Долтмунд, ако не го купят Байерн. А, да не купиш Забицер при 18млн, щеше да е майтап. Не на последно място е и въпроса, че всеки иска да играе в Байерн. Нещо като Левски и ЦСКА за момчетата от провинциалните и други столични отбори. Не виждам нищо нелогично. Дани Олмо ще е добър наследник на Томас Мюлер. Да не го купуват ли?
Аве, вие гледахте ли мача изобщо? Байерн ги смачкаха. Бенфика имаше два удара в очертанията на врата. Спасиха ги някакви тънки засади и чудесен вратар. И за какъв страхотен мач говорим в шампионска лига, като през цялото време се защитаваш? Да не говорим, че Байерн играха без Дейвис и най-вече Горецка. Пъви мач за Забицер и Кимих заедно, което е от огромно значение. Нямаш ли средата на терена, си половин отбор.
Така е, но... пак щяха да ги бият. Има такива дни или вечери, в които не върви, а това определено бе вечерта на Франция. Толът на Бензема, а и спасяванията на Лорис в края на мача го доказват.
Предложението е добро и отдавна си го мисля, но от хандбала, не от баскетбола. :)
В Германия, където клубното първенство е на първо място, няма как да разберат, че за по-малките страни е чест да играят за националния отбор, макар и тук тази тенденция да е на избледняване.
Хора, пише се ЛайпциГ, не ЛайпциХ.
@doktora25 Що пък крилата? Те са си много добре. Гинтер е като Павар. Не ни трябва. Има достатъчно опции за 3 -5-2, 343 и разновидностите им, а и Нагелсман предпочита да играе с трима в защита. Имаш 5 крила реално.
Мисля, че е възможно да го заменят с Кеерер и пари. Ще видим.
@delior въпреки това, Барселона не може да си го позволи, заради останалите марди
Оле-мале! чета коментарите и не мога да повярвам! :)
Никаква изненадада. Добре, че има 2-3 свестни съфорумника, които четат, знаят, числят и са ви казали фактите. Меси е предложил да играе за минимална заплата, въпреки това Барселона не може да си го розволи, заради останалите малди, както ви го е написал един от колегите. Защо Меси да играе за без пари, а Агуеро да си държи Ламборджини за 1,5 млн в гаража?! :) Да не говорим, колко гърла храни. Затова и често след края на кариерата, 80% от футболистите остават без нищо и тънат в нищета. Примери много: Вижте Гаринча, Роналдиньо, Марадона... И това не е само във футбола. Да не говорим за Бекер и т.н. За тези, които не са запознати, около 30% от трасферната цена е таксата на мениджъра. То са икономисти, адвокати и т.н. Стада лешояди...
А, аз си мислех, че това е сайт за спорт. :)
@stoper Точно! Най-вече Дидие. Изобщо не стана ясно, каква му е идеята с този състав. Точно както и австрийският треньор. Вкара играчи второто продължение...
@Hadji_Smion Явно не си играл футбол. Има дни, в които, каквото и да направиш, не се получава. От два метра пропускаш, а виждаш топката във вратата и дори не знаеш как. Има и дни, в които, откъдето и да ритнеш, влиза.
Срам! Бати нещастиците.
@Becker_FCB момчетата от ГОНГ, никога не са имали ясна представа за нещата, но това е характерно и за феновете в Бундеслигата, с голяма част, от които съм водил спорове. Хубавото при тях е, че те могат да бъдат убедени.
Наистина всеобщото убеждение е, че Байерн отслабват другите отбори, а никой не си дава сметка, че първо:

1. От Байерн по-високо няма. Байерн е мечта на всеки играч, точно както у нас са Левски и ЦСКА.
2. Футболистът е решил да си тръгне. Какво значение има кой ще го купи, щом той иска да напусне отбора.

Когато на типичните германци им се каже:
"Какъв е смисълът немските пари да отиват в чужди страни, особено в тази криза, разбират!"
Още повече, че Байерн не е купувал от Германия. Направиха страхотни покупки като Горецка, Гнабри и т.н., но това беше повече грешка на Шалке, а Гнабри беше закупен и оставен да играе в Бремен. За останалите играчи, няма смисъл да коментирам. Изключение е Павар.

А, що се касае по темата - Байерн никога няма да платят такива пари. Явно господата не са чели изкаването на Президента на Байерн. Байерн е АД и машина и управлението на клуба го доказва. Те си дават ясна сметка, че кризата няма да приключи скоро и се подготвят за нея с малки трансфери. Особено при загуби от 150млн за този сезон. Затова и Байерн нямат дългове и са един от най-стабилните клубове в света.
Момчета, Горецка си има нов договор, а това вашето е... Нямам думи!
То бива некадърност, но това минава всякакви граници.
@blue_bear Ох, малеййййй! :)
@blue_bear Не е така.

Меси е Барселона. а, Барселона е световен отбор. Сити са никой. Още не съм видял деца с фланелка на Меси.
Отделно много зависи от договора. Нали Кристияно затова напусна Реал. Да отчетем и времената на пандемия и мачовете без зрители... Те си знаят. А, това за останалите играчи е основен аргумент, определено.
@c00l Да, де, ама световен шампион, а ти кой си бре боклукчия?! :)
При него проблемът винаги е бил психика. Наистина има всичко останало.
@galimando82 Да. Грешка на Кайзера.
@ramanusha Момчето определено, освен, че е просто, е и неграмотно. То не чете, какво му е написала жената, а именно, че заради капризите на една мома, страдат останалите от ансамбъла. Майната й на България.
@Bg.gong Да,де. Само дето всички трябва да й целуват краката, защото благодарение на нея са това, което са. В това число и г-жа Раева, която навремето плака, че много сбръч било. И щот сме мноу велики, затова и жената го е казала много точно, а именно, че много от нашите големи в художествената гимнастика, изобщо ги няма в България. Що ли?!
Гледам, мноу прости момчета, които нямат грам понятие от спорт писали тук. Визирам първите коментирали. Тулупи, все комунисти са ви в тъпите глави. В цял свят е така. Успехите идват с дисциплина.
Разбира се, че има лагери. Спомням си, как немският отбор по футбол за мина месец преди Световното в Мексико, за да се аклиматизира там. то само с лаене не става тая работа. Ама, вие откъде да го знаете. :)
Да си ходи.Аман! Да идва Опомеканол
  • 1