Не знам кой мач е гледал Колев. Първото полувреме бяха трагични срещу отбор практикуващ псевдо футбол. Добро второ полувреме. Като цяло Камбуров беше длъжник с 2 фрапантни пропуска. Алуин Фал е много добър нападател. Има демараж, дрибъл, шутира и стреля добре с глава. Непременно трябва да останем отбора.
Това не е отбор. То Левски само с преса без никаква игра има 10 положения
Е Ботев големи кръводарители. Бяха ги напомпали преди това за да пуснат на Левски. Не случайно са к-ви на Левски.
Не може да плачеш за купи, медали и почетно класиране ако допускаш подобни голове. Просто отборът не знае какво иска.
Е Перукан ли ще ви я уреди купата. Иначе си прехвърляйте акцийки колкото си щете.
С много немаркирани нарушения на Пирин и пресилени нарушения на Берое.
Този човек може да изкара две години на Сейшелите и после да им спука задниците на ваксаните педали.
Берое играе най-добрия футбол в България, което не се харесва на някои.....
Все пак не разбрахме ще има ли санкции от УЕФА и БФС за гранда.
Берое този сезон губи само отборите на Мафията на перуката: Левски, Славия, Арда, ЧМ, Числото 1948... Всеки да си направи справка.
Лигата на перуките и фалшивите резултати
Барса и Реал бяха анонимни отборчета през 70-те. Държавата ги измъкна като изкупи базите им на високи цени и после им ги предаде. ПСЖ и МС бяха нищожни отборчета в сравнение със Сент Етиен, Ливърпул, Нотингам, Лийдс, които имаха здрава професионална основа. Държавата реши, че на Париж им трябва отбор. Винаги държавата решава.
Както каза един приятел Англичаните пак след 50 години на финал. Много са нагли. И с ръка и без ръка Аржентина си вземаше мача.
Комично сериозен Кабаков като пуска на ФК Левски аванта и при двата им гола.
Ерудит, няма що.
Пенев, Хубчев, Белчев, Колев...

Пенев е много знаково обвързан с ЦСКА. По скоро Хубчев или да си остане Колев, ама към него нещо нямат респект много играчи.
Без да се засягат феновете Ами коментаторите малко да бъдат по точни. Страхотната задна ножица беше много комична и топката влезе само защото слънцето заслепяваше вратаря.
Берое не може да реализира нито контри нито постепенни атаки. Головото подаване винаги се забавя с няколко секунди дриблиране за да изпъкне по-добре играчът. Я някои играчи са във вечен конфликт като крило и защитник от ляво. Това дали са треньорски грешки или в отбора всеки играе за себе си
И да питам треньорпето кой е плеймейкър на Берое и от колко време няма такъв играч, който да дава облик на отбора, да гради играта и да го сменят когато мачът е решен само
Василев е много хубав атакуващ защитник, но все през него стават головете
Много голове Жеков вкара в честна игра. Поне в Берое. Заслужава уважение. Камбуров също показва голям професионализъм. И той има гениални отигравания. Сега малко трудно вкарва. Трябва да се има пред вид, че днес в първенството на страната се позволява много груба и неспортсменска игра, касапница за атакуващи играчи.
Левски са кви на Разград. Както Перуката на Домусчиев
Вар е измислен за това. Оправдание да свирят каквото си искат
Не е ясно какво има предвид. Бербатов беше n1 в Байер и Тотнъм и стана голмайстор напук на спънките в МЮ. Стоичков беше непримирим боец и играеше с най-добрите на ниво. Този къде се слага. Че той си е средняк и за Български среден отбор.
Обикновено историята се повтаря като фарс
Смехотворно е да няма защитници и в защита да играят меки снежинки. Да се обърне към някой клуб по борба, атлетика или волейбол. Ще вземе готови играчи точно за първенството не ебет.
Много играчи минаха през клуба за 5 години. Много от тях израснаха след като бяха освободени. Значи отборът се е управлявал лошо.
Сравнете гола на Октавио срещу Арда и пропуска на Камбуров срещу Левски. Вижте какво прави Радослав Кирилов в Славия. Все играчи, които са минали и заминали незабелязано за спортно техническото ръководство на Берое.
Копеленцето е ял хляба на Берое а как симулираше.
Добър мач на Кабаков. Няма що.
  • 1