Берое започна много добре. Постепенно Макута овладя отбора и започнаха скандали. Херо падна жертва. Защо не подадат оставка тези, които изгониха Херо?
Треньорчето дето се изписа много идва ли отива ли си, което две минути след смените инкасира два гола - също по пътя.
Селското отборче Лудогорец бие Берое. Ами моментално спортни директори и други функциоери трябва да си вземат багажа. Сагата с треньорчето дето две минутеддснените трупалсед
Глупости, играта на Макута беше отчайваше преди и след тази "продажба". Жалко че изго ниха ОХене, който е класи над него.
Берое не знае какво иска. Първо вкараха 15 от ЦСКА в отбора. После изгониха 20. После пак събраха отбор. При тренерите е същата лутаница. Ту реалиста Хубчев, ту оптимиста Томаш, ту мечтателя Димитров. С лекота се освобождават от играчи, които в други клубове играят добре. Да не говори че изгониха единственият класен полузащитник.
Ами много слаба защита.
Плащат братята Данчо Ментата и Киро Гела. Авери в приватизацията..
Стига бе, топката дойде зад него при центриране от няколко метра.
Непремерено изгонихте Охене. Фал показва винаги класа. Камбуров да влиза в 65 минута. С тия риби в защита - толкова.
То Шумен е голям център на футбола и Кабаков - велик съдия.
Пичове, Ст.Загора е 100000, София 1500000! Само Славия има 500000. Там са младите. Лудогорец са милиардери. Какво да говорим АБВ... Да играят добрите.
Сираков е най-големият "организатор" в българския футбол, разбира се след Домусчиев и Ганчев. Много добре организира определена подкрепа в деликатни мачове. Просто със Славия не е имал с какво да впечатли.
Nicko88, Берое играе така във всички мачове, но при толкова изпуснати възможности защитата винаги е под напрежение. А за съдийството-все пак ефбет лига-това са 4-5 души, които решават шампионата и купата. ТВ,Тото,КРИБ
Пак питам. Жалката телевизия и жалката медия имат ли "стоп кадър" за другите 2 гола на "орлите".
"нивото" на Кабаков. Че тоя манекен кой го лансира? Ние да не падаме от небето.
От тази помия печели една телевизия, едно тото и една групичка проститутки.
Нищо не се вижда. Дайте и другите 2 спорни положения. Интересно че никога нямягрешки във вреда на Лудогорец. Всички човешки грешки са в тяхна полза.
Макута с 3 пропуска в решителни моменти в 3 мача. Камбуров и той Фуртадо центрира добре ама като не знае къде е в защита. Ти си вкарай гола пък нека те режат.
Херо, Не Охене е за гонене. Фуртадои Макута нищо не играят. Камбуров с безброй пропуски. Поне си приберете Здравко Илиев от Етър.
Всички виждат и какво от това. То групичката с привилегии са Лудогорец, Арда, Левски, 1948, Локо.
Лихвите текат ли?
Удоволствие е да се гледа играта на Охене. Жалко че се разделяме с него. Левскарите не му простиха волето, с което ги разпори и му подготвиха провокация.
Не е ли по-правилно всеки отбор да има доверен защитник в съдийската комисия, който да участва в кадруването на съдиите?
Берое срещу мафията. Теца боде очите на онези дето се препитават от отклоняване на еврофондове, тооизмами, имотни измами. То това са шефовете на много отбори, които обаче имат пари под масата и връзки в управлението.
На Герена най-много да прихване въшки
Ами Беров го закопа невъздържаният Макута и продължаващите трети мач пропуски на Камбуров. Охене е постоянна цел на репресии от лскарите. Помним волето с което ги разпиля насред мегдана на герана. Но и съдиите имат решителен принос в трети мач поред. Ако Берое и пречи толкоз да ги изгонят от ПФГ. Все ще намерят повод мръсниците от БФС.
Ами тарикатите вместо да плащат за рефери ще плащат на Хубчев
Кабаков и онзи от шумен да на са по малко грешни
Щом им пише фбет на фланелките каквоочаквате
Нима някой се съмня в левскарския подход към съдиите. Наско Сираков+фбет. Левскарска свинщина. Ха-ха-ха.
  • 1