Наставникът на Берое - Петър Колев, коментира загубата с 1:2 от Левски и не скри недоволството си от играта на своя тим. 

"Явно през седмицата не съм могъл да убедя играчите какво ни чака тук. Тази липса на агресивност, на борба през първото полувреме.. Нямам думи. Изключително слабо първо полувреме за нас. Имахме нещастието с числен превес да получим втори гол. През второто полувреме имахме натиск, но по-скоро хаотичен. Не е тва, което трябва да е", заяви Колев. 

"Слаб мач. Явно причината е в мен, че не съм убедил играчите, че тук е "Герена" и ще срещнат един отбор с голяма агресивност, с добри играчи, които не заслужаваха точковия актив, който имаха. Доста хора вътре не ме разбраха. Няма как да стане без да печелиш единоборства. Трябва да влезеш в битка." 

"Изключително мудни действия в средата на терена. Да, наистина създадохме доста опасности, но ни липсваше финалния удар. Трябваше да натиснем още малко по десния фланг, където не бяхме толкова активни." 

"Имаме доста работа да вършим, във всяко едно отношение. Трябва да финализираме селекцията, не само входящите, а и изходящите трансфери. Има конкретни имена, но ще бъде оповестено допълнително." 

"Днес допуснахме гол от статично положение. Не влязохме в елементарно единоборство. Вторият гол се вижда рядко по терените, изключително труден удар за хващане. Може би това наля още повече олово в краката на играчите и някои от тях не показаха това спокойствие", завърши Колев.