Страхотна посещаемост. За 3-ти кръг при все, че реално и двата отбора са в борбата. Единият от тях ще е само до Нова Година, разбира се. Новият сектор може и да се изплати някога.
Трите държавни отбора са окупирали първите три места в класирането. Това казва всичко. Но Фк Спонсор е отново втори, каква символика. Или може би орис? Сигурно компаниите се избиват да влязат и помагат на отбора понеже е "великия Левски"? Защото спортната състоятелност и успехи преливат последните години? Съжалявам заблудата ви.
Каква титла бълнувате, да не би с точките, за които оревахте света щяха да ви помогнат? Я се осъзнайте малко. Лудогорец ще е шампион точно толкова пъти, колкото си решат. И поискат. И щом в първенство, в което ги няма ЦСКА, Локото и Литекс драпате за второто място..... вие сте един средняшки отбор, отбор от златната среда. Нищо повече, трудно е за осъзнаване, нали? Но продължавайте да бленувате, така е по-лесно и изгодно.
Ако ти си си купил апартамент например, но впоследствие се окаже че има хиляди левове неплатени сметки за комунални услуги, с радост ли ще ги платиш? И приятно ли ще ти е да ти натякват ежедневно за непогасени задължения, за които ти нямаш нищо общо?я
Искам да попитам само едно нещо феновете на " репресирания"син отбор. Кога за последно изпитахте тази истинска, неподправена и бурна емоция от мач на вашия отбор? Кога за последно броихте часовете и дните до започването на мача? Е, да, може да търпим подигравки че сме с аматьорски статут, но поне изпитваме истинско удоволствие и тръпка от играта. Пък вие се наслаждавайте на нивото на т.нар. "майсторска група". И правете почетна обиколка след служебна победа....
Какво се обясняват подуенските подлоги по-долу? А услужливата ви памет помни ли няколкото случаи когато отборчето ви се изправяше срещу юношите на Марек, на Миньор какви бяха резултатите тогава? Къде бяха тогава честта и достойнството, а? И ние предпочитаме да ви бием държавното отборче под път и над път, но и това време ще дойде скоро. Спокойно.
Не е само в България, в Чили Коло Коло също носи името на национален герой, но като цяло е абсурдно и жалко да се криеш зад името на свят човек като Васил Левски и да се самоопределяш като отбор на народа заради това.
Само при прочитането на първото изречение и думичката "доблест" ми стана безпредметно да чета нататък. Спомням си през 2008 че мустакатия кретен с наводнени очи и тъпа, празна и надменна усмивка обясняваше как нямали моралното право да участват в квалификациите за ШЛ вместо ЦСКА, но всички знаем какво се случи после. Разбира се последваха малоумни оправдания след това, просто не проумявам що за наглост и лицемерие трябва да имаш, че да се стъкмяват подобни декларации и да се приема ролята на жертва в случая. А дали щеше да има подобни словоизлияния ако 5-те точки бяха в техен актив, а не пасив? Щеше ли тогава да се пишат подобни патоси?
Правилата са такива, друг е въпросът че самото посягане на Бедоя трябваше да резултира в свободен удар за Литекс, ударен или не вратаря, но посягане,което е напълно умишлено трябва да се отсъди като нарушени, особено в пенала, където вратарят е неприкосновен.
Това не е спряна игра, за такава се счита аут, фаул, тъч и т.н. аналогично е при смените, те могат да се извършват само при спряна игра, а владението на топката от вратаря не се приема като такава.
Истината е, че правилникът е написан нееднозначно, тълкуванията могат да важат в пълна степен и в двете посоки. Иначе това не е случайно така съставен правилника, а целта е съвсем прозаична. Така че Литекс няма да ги извадят от групата-това е повече от ясно, колкото и на някои да им се иска друго.
Защо пък да не е актриса, както си е отворила устата, най-вероятно е добра в друг жанр.....
Да, много е лесно да се критикува, когато държавата е впрегнала целия си ресурс, за да те спаси, осигури спонсори и ти плаща задълженията. Но разбира се ние блуждаем, всичко при вас е честно, прозрачно по мед и масло.
Има кръгове на 5-ти и 12-ти декември, къде видя А група на 9-ти?
Една хубава новина поне днес !
Този коментар и тази статия са просто фрапиращи!!! Кому позволявате да пише по този начин? По-скоро да списва, да скалъпи нещо. Срамни редове за гонг, жалко !
Излъгах се да отида на един подобен мач, този срещу Уелс преди няколко години, но няма да повторя тази си грешка. Тия не заслужават и един привърженик на стадиона.
БРАВО ! Ей такива статии, за истински неща ми се четат ! Владо-ТИТАН !!!
Задълженията на Реал Мадрид са над 600 млн. евро, на Барселона около половин милиард, но не ги виждам да играят в Сегунда Б, а и не вярвам, че законите там са различни, пък и не съм чул полемики по казуса. Ситуацията ви е изгодна, просто защото ви е кеф, че ЦСКА е при аматьорите. Типичното консуматорско мислене, каквото ви се сервира вие го приемате за даденост.
Защото личи изключителната неискреност от думите на столипиновския ви идол.
Спокойно, ще се случи следващия кръг.
zigi zaga

Ти си олицетворение на безпардонната и нагла синя общност. Имаше нарисуван втори жълт на зетя, но това разбира се ти е убегнало. Ето затова и децата в Бургас скандираха к.р за Левски, а целият стадион ехтеше говеда, говеда......
Теренът ми се стори малко странен, това трябва да е единствената причина за поредната загуба на Моуриньо.
Да, имах предвид за последните два мача от цикъла. Иначе се чудя дали последният мач срещу Азерите ще счупи рекорда за ниска посещаемост както беше срещу Уелс-1672 зрители. Нека и тогава билетите да са по 40 лв.....
Да викнат децата от ЦСКА, Левски, Ботев и Литекс, ще играят с хъс, желание и респект към националния екип. Не като тия, дошли да отбият номера.
А ти защо не коментираш статията бе, олигофрен ? Всички разбрахме, че си малоумник, лягай си вече. Аман от идиоти !
САМОДУНАВ,

струва ми се личната ти лекарка май е попривършила кочана с рецептите.....
Заглавието за пореден път не е коректно. Това не е стадиона на ЦСКА Москва, а стадион, който е използван от московските армейци при домакинствата им.
По-отвратителен и отбъскващ нарцисист не съм виждал от тоя палячо. Направо ми се гади като видя каквато и да е новина свързана с тоя умопомрачителен субект !
Ние поне акумулираме огромна фенска маса и интерес и не печелим служебни титли и дежурни съдийски произволи. Така че точно фен на този изкуствен и измислен отбор да коментира е безгранична наглост. А пък не се притеснявай вие първи ще си отидете в небитието, когато феодала се изчерпи, което ще се случи по съвсем естествен начин, въпрос на време е-повярвай ми.
  • 1