Тъй де, това че някой е припознал субект с престиж, не го превръща в субект с престиж!
Победата на Арсенал на реванша с Лудогорец бе справедлива, предвид убедителната им победа от първия мач - дали щеше да бъде справедливо, отбор, отбелязал тоблкова много голове, да не получи пълен актив от мачовете само защото головете не са равномерно разпределени?
:)

Лудогорец спечели последния си мач с Базел в България. Сега няма гаранция на червен картон, но пък и Лудогорец се е подсилил. Ако Лдугороец бие Базел , Лудогорец ще продължи участие в ЛЕ.
Дано да се случи!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
На горкия човечец не му дадоха достатъчно шанс в Лудогорец да покаже треньорските си качества. Той иначе е много готин и е симпатичен, просто му трпябваше време за да сработи отбора. Ако го бяха оставили като треньор, този готин и засмян симпатяга, сега Лудогорец щеше да празнува златна победа над еврогранд от Айфеловата кула.

Аз си спомням как той се кефеше, когато дойде в Лудогорец. Колко добре се чувстваше, че ще тренира Лудогорец. И как безкомпромисното ръководство го изпъди така, както патрициите не са нагрубявали робите на плебеите от римско време...
Колкото и да се кефя на Лудогорец, отборът не постъпи коректно с уважаемия г-н Рибейро
На горкия човечец не му дадоха повече шанс в Лудогорец да покаже треньорските си качества. Той иначе е много готин и е симпатичен, просто му трпябваше време за да сработи отбора. Ако го бяха оставили като треньор, този готин и засмян симпатяга, сега Лудогорец щеше да празнува златна победа над еврогранд от Айфеловата кула.

Аз си спомням как той се кефеше, когато дойде в Лудогорец. Колко добре се чувстваше, че ще тренира Лудогорец. И как безкомпромисното ръководство го изпъди така, както патрициите не са нагрубявали робите на плебеите от римско време...
Колкото и да се кефя на Лудогорец, отборът не постъпи коректно с уважаемия г-н Рибейро.
http://ludogorets.gong.bg/bg-football/evrouchastnici/srednoshtni-ataki-s-bombichki-sreshtu-ludogorec-390348

има обяснима причина, поради която играчите не бяха в кондиция.
Севиля да вземе купата на предстоящия финал срещу Ливърпул.
Не може да се скрие и да се отрече, че Ливърпул бе яко подпрян в турнира на УЕФА и при жребиите, и в срещите. Как така ще допуснат уж родината на ритнитопковщината да излезе от почетната стълба на измислената ранглиста на УЕФА.