Хубаво ще го измие с някое 0:4 отново ;)
@Syd, момичето е с дискова херния. Ти имаш ли въобще представа какво значи това и как се лекува, а ???
Драгане, чети бе момче, чети..... Мохамед Салах има точно 131 гола за Ливърпул в официални мачове, като това му отрежда 10-то място във вечната ранглиста на клуба. С голът си снощи срещу Брентфорд той закръгли на 100 попаденията си с екипа на Ливърпул в шампионатни мачове за тима.
Драгане, чети бе момче, чети..... Мохамед Салах има точно 131 гола за Ливърпул в официални мачове, като това му отрежда 10-то място във вечната ранглиста на клуба. С голът си снощи срещу Брентфорд той закръгли на 100 попаденията си с екипа на Ливърпул в шампионатни мачове за тима.
@UndergroundOdessa, и къде го видя този гол на Мартин Камбуров за националния отбор на България, защото не се сещам ??? ;) Той може би е ЕДИНСТВЕНИЯ ФУТБОЛИСТ В СВЕТА, който е голмайстор на първенството на страната си за всички времена, но НЯМА НИТО ЕДИН ГОЛ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР на своята страна. :D
Христо, представям си какво ти е в момента, братле ! :( То аз не мога да си намеря място от яд, затова че така нагло те ограбиха, а представям си какво е в твоята душа. Хаир да не видят тези боклуци от МОК !
@free0909, Левски вече имат една изградена трибуна на техния стадион, така че ако бутнат останалите три, то на тяхното място ще могат да вдигнат МОЛ, на който от вътрешната страна да са новите трибуни. ;)
@IbreObre, и теб да те опнат да бачкаш по 14 часа на ден (при 42-45 градуса на сянка), за да се построят стадионите в срок, то и ти няма да изкараш дълго. Това не са лоши условия на труд, а чиста доза зверска и нечовешка експлоатация, и то на доста бедни хора, които са искали да изкарат по някой и друг долар, за да спасят семействата си от глад и мизерия. :(
И елитна проститутка да ключат, то пак цената е доста дебела ! ;)
Ще е много смешно(и жалко), ако италианците го пуснат в 7 мача да играе по 90 минути, а в останалите 11 мача по 20 - 25 минути.
@rdraganov, а кой е най-старият футболен клуб в България, според теб ??? Според УЕФА това е Ботев Пловдив и пред фактите и БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ !!!
Почивай в мир, шампионе !
Rest in peace Bruno ! ;-(
@G_I_G, НЯМА ТАКЪВ СМЯХ клоун като теб да си дава некомпетентното мнение !!! ИНСТАТ е най-добрата система за анализи и статистика и ПОКАЗВА БЕЗПРИСТРАСТНО кой какво е свършил на терена и кой само е разхождал фланелката си !!! Така че ходи се скрий някъде и не говори глупости, защото и малките деца вече ти се смеят.
Разбира се, че ще се отзове веднага ! Може ли да искаш да станеш голмайстор №1 в българското първенство за всички времена, а ДА НЯМАШ И ЕДИН ГОЛ за националния отбор на страната си ??? Това няма аналог в нито една друга държава !
Много е важно какъв късмет ще имат на жребия. При добро стечение на обстоятелствата могат и в групите да влезнат, но пък при лошо може и още от първия си съперник да отпаднат. ;)
@Marakesh, ти за нормален ли се имаш, бе ??? Нали всеки божи ден ти чета простотиите и си казвам.....КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ХЕЙТЪРИ И ТАКИВА ИДИОТИ НА ТОЗИ СВЯТ, БОЖЕ !!!
И нека кампанията с дарителски SMS-и за спасението на ПФК "Левски" започне сегааааа..... ;)
Да не се окаже накрая, че те са заразили Гришо и част от щаба му, а ..... ? ;)
Англичаните можеха подобаващо да отговорят на тези безмозъчни говеда, и то само с една изписана дума на кирилица под техните безмозъчни надписи. Тази дума трябваше да е..... ЗАКРИВАЙ !!! ;)
@np1888, доколкото ми е известно Георги Манов е историкът на ФК "Левски". Този човек мисля, че не е играл за клуба, но с право може да се нарече живата легенда на ФК "Левски".
Аз пък не мога да разбера едно нещо..... Как този Шар пей е все на всяка манджа меродия ?! Що не вземе да си гледа художествената гимнастика и да се радва на внучката си, а се вре все там, където не и е мястото.
Очаквам скоро от Левски да поискат и БНБ да им стане спонсор. Наглостта им няма граници !
Така както "победи" на ходом и онзи мексикански дюнерджия в първия Ви мач ли ? ;)
@IbreObre, браво ! Много точно казано !
Дано скоро да не се върне по терените този смешник ! :)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Сметките на AJ ми изглеждат малко, като сметки без кръчмар ! ;)
@Lokomotivforever, прав си, че този смешко Ожболт ще търка пейката, ако отиде в Разград, но не си прав, че Слован е по-добър отбор от Лудогорец. Преди няколко години се срещнаха и краен победител бяха разградчани. А пък през този сезон Слован Братислава отпаднаха безславно в групата си в Лига Европа, а Лудогорец Разград ще е на 1/16 финал. ;)
@Exc3pti0n, абсолютно си прав ! За разлика от Джошуа Кубрат все още няма загуба от посредствен боксьор, така че думите на Еди Хърн звучат някак си смешно и нелепо.
  • 1