Към този момент ръководството на Левски и българският спортен тотализатор не водят преговори за спонсорство на клуба, обяви днес Гошо Гинчев, който е един от членовете на Управителния съвет на тотото.

Гинчев бе лаконичен, че към момента подобни разговори не са водени и този въпрос не стои на дневен ред. Той все пак не изключи възможността в бъдещ период тотализаторът да помогне на дадени спортни клубове под формата на реклама.

Членът на УС направи това свое изказване по време на благотворителна инициатива, в която се включи и легендарният вратар на Левски Димитър Иванков.  Двамата, заедно с доброволци от квартал Орландовци, раздадоха храна на над 500 нуждаещи се.

Левски? Това са нормални неща в живота. Понякога има такива катаклизми. Прави се една преоценка. При такива катаклизми хората се обединяват. Мисля, че Левски ще излезе по-силен. Трябва да се налагат български футболисти. Знаете, че когато бях в Левски, нямаше чужденци. Мисля, че и това време дойде.

Не сме разговаряли тотализаторът да е генерален спонсор на Левски. Тотото единствено може само да си рекламира продукта – дали чрез нашите олимпийци, волейбол или баскетбол, може само да рекламира в спортисти. Това е единствения вариант - само реклама", заяви бившият национал на България.