@XOTAHCA_BG Ку-во,същото може и ние да кажем,че сме репресирани от тогавашната власт.Не сте никакъв отбор на народа.Вее сте обор на утайката от народа,тъпо синьо говедо.Но каквото и да ти се обяснява с твоето начално образование няма да разбереш,защото имаш IQ колкото на тъпия пожарникар.
@sto21 Във армията няма служители на Държавна сигурност,говедо недоклатено,такива бяха милиционерите начело с майор Гунди ,
@blue_bear Синя свиня.
@XOTAHCA_BG Уефски трябва да се закрие,защото на времето беше пълно със служители на Държавна сигурност,начело с боклука майор Гунди.
@senski Говедо,ще ви бием и с юношите.
@mr.gignac Говедарю,ние не само с Рома ,а и с Ливърпул и Аякс купувахме мачове.Лошото е,че вие говедца малко виртуални билети купувате и не стигат за мочове,ама ако направите някоя свирка на Пеевски,той може още да ви отпусне.
@filcolins Говедо,тази година и в шестицата няма да влезете.Тъпо синьо парче.
@armagedon70 Тъпако,та вие Робърта 10 пъти го продадохте и накрая си остана в обора.Марш да си купиш виртуални билети за мачовете на говедата.Ха,ха,ха,тъпо синьо говедо.
@Marakesh Недей да кълнеш бе говедо.Все едно аз да кажа братя Цоневи дано не видят вече топка.
@Darko_Panchev Синьо говедо,що не казваш вашия обор на кое място е през тия години, а мислиш за нас.С вас и на Марс да играем с ъс Сераков съдия пак ще ви лупкаме.
@XOTAHCA_BG Айде говеда,юруш на билетите.
@Foootball Тъпо говедо.Ясно е , че си прост,затова спри да ръсиш глупости.
@Skumriev Ти си по-тъп и от скумрия.Пий някакви хапчета за освежаване на мозъка.
@Bg.gong Нямаме,затова мислим да купим вашия тулуп.
@Bigi Потеже си тъпо говедо,прочети колко пари изкара ЦСКА от участието си в Европа тази година и може малко да ти се изясни ,за да не задаваш такива говежди въпроси.
@Bg.gong Мучете тъпи говеда,още 10г ще бъдете само с калъфки.
@GoshP Тъпак ти пак се прояви.А вашия Пеевски не е ли крадец бе говедо?
@Romanisto Личи си,че си мноооого прост.Колко обора носят името Левски бе глупак?
@Marakesh Тъпако,какво ме интересува говеждия обор?Не виждаш ли ,че за титла ще се борите след 2030г.Ха,ха,ха говедо смотано.
@m65 Той и стоичков е прав,че тоя Миланов и за свирка не става,камо ли да му носи сака в Барса.
@gmo Тъпо говедо,снощи по новините дори Божков каза,че той и Пеевски ви крепят .Само ти малоумнико си мислиш,че феновете сте спасили обора.
@gmo Отдавна знаем,че си просто говедо.По-добре пиши само за своя обор тъпако.
@gmo Прав си,не трябва да се обръща такова внимание на обор затънал в говна.
@Ivan_Asenov Нека да продадат Антов и Йомов и да купят 2-ма негри/фен на ЦСКА/.
@XOTAHCA_BG Злобейте говеда,той струва ,колкото целия ви обор.
@Darko_Panchev Ти си сиво искърско говедо,тъпанар.Не знам какъв е този ник.Да осмиваш името на такъв футболист,ама ти си прост какво друго да измислиш.
@Darko_Panchev Имам чувството ,че си бил ваксиниран преди 2 месеца и сега се проявяват страничните ефекти. Ако не е така,значи като малък си паднал на главата си от някое дърво и оттогава си малоумен.Какво да се съобразяваме с говеда като вас,та вие се борите да не изпаднете.
@XOTAHCA_BG Голяма война.Всеки вика вземи го ти.
@DOOM Понеже явно си неук,само да ти споделя,че цирозата може да бъде причинена не само от алкохол,а и ако си боледувал от Хепатит С /жълтеница/,или Хепатит В /наречен австралийски антиген/
@КироВарна https://www.youtube.com/watch?v=tJzx4PTvXis Кире,поздравявам те с тази песен.
  • 1