На мен пък ми допада коментара. Моци отдавна е "кюфте" и супер груб играч, но в България го пазят от наказания. На Марселиньо от много време не му се играе в клуба.
@sam.paganini 27 мача - 7 гола. Толкова имаше Буш мин. сезон и го натирихме като провал. Е да единият е халф, другият нападател, но само сравнявам. Ролята на плеймейкъра е да прави асистенции. От все сърце му желая успех и се надявам да отлепим малко:)
"отличава се с 3 асистенции"... Егати и плеймейкъра. Макар че ако са в един мач... ехее :)
Дано да се справи момчето. Успех
Е добре - т.е. Иванков и Телкийски отпадат като помощник треньори
Извинявайте, ама къде е отговорът!?
Томе, каква прокоба. Толкоз си можем. Не съм съгласен с теб, че сме ги счупили от футбол. Няколко еднотипни пробива на Обертан, еднакви центрирания в наказателното поле, безидейни смени.... Когато имаме срещусебе си такъв слаб противник, трябваше да ги победим с разлика.
Лелеее, световен заговор. Ужас. Ами ако бяхте участвали с името Литекс, нямаше да ги има тия разправии и щяхте да си играете в турнирите
Евалата на Прохазка!
Браво за победата, НО "КЛАСА" е когато задържиш нивото. Всичко друго е моментно избухване
В началото на сезона, с тези футболисти и треньор Люпко, бяхме доста по-добре....
Стига де.....Какво общо има със спорта това!? Та цял ден да седи като важна новина в abv.bg....
Добре де, а какво ще се случи в края на сезона като сегашния ЦСКА, спечели промоция за Б група!?
Отдавна трябваше да се пробва нова схема. Но се вижда, че няма смелост. Дори когато мачът върви зле и гоним задължителна победа, изкарваме единият нападател, за да вкараме другият! Защо не се опита да играят двамата едновременно не знам!? Ако ги е страх да експериментират, да си свалят Футболните игри и стратегии. Там изобилства от всякакви тактики и подредби и може да се пробват стотици варианти:)