Когато един футболист се старае, дава всичко от себе си, но допусне грешка, съвсем нормално е да получи прошка. Когато си изкара жълт или червен картон при опит да предотврати чисто голово положение, донякъде е оправдано. Поведението на Козмин Моци, Марселиньо и Шверчок обаче в днешния ключов мач срещу Ференцварош е меко казано непрофесионално. Как не им е неудобно от съотборниците им и пълните трибуни на "Лудогорец Арена". Каква е тази демонстрация от страна на Марселиньо?

Бразилецът явно не си е взел поука. Вярно, този път не рита бутилки, но ироничната му и ехидна усмивка направи много лошо впечатление. Какви претенции може да има, че е сменен, след като се разхожда по терена? На кого се сърди? Сигурно само той си мисли, че е бил полезен. Стойчо Стоев направи грешка, че въобще му си довери като го пусна от първата минута, тъй като формата на Марселиньо е катастрофална. 

А изпълнението на Моци бе върхът на безсилието му. Състоянието, в което се намира румънецът, е притеснително. Моци е тежък и бавен, и не е полезен на Лудогорец. Моци и Марселиньо безспорно са легенди на Лудогорец, но с действията си в последно време в никакъв случай не си помагат. Да се вземат в ръце, тъй като са на път да потъпкат авторитета, който са градили години наред.

Изпълнението на Шверчок пък няма какво да го коментираме...

Но не всичко след днешния двубой с унгарците е толкова лошо. Колкото и странно да звучи, на фона на поражението, днес окончателно стана ясно, че Лудогорец разполага с истинска перла в състава си. Това е Мавис Чибота, който има огромен потенциал.