Митов: Слабо, от 5 години Левски грам не е добре

Старши треньорът на Левски Николай Митов призна, че неговият отбор е играл много слабо в мача срещу ЦСКА. Той обаче откровено призна, че това са възможностите на тима към момента. Специалистът обаче изрази увереност, че ще успее да изгради силен отбор на Левски.

Сребърно-червена тройка, бронзово-синя мъка

"Честитя победата на ЦСКА. Топката ни е в краката и допускаме да ни я вземат и да направим фаул. Говорили сме го това, за съжаление се получава другото. Това, което не сме правили, се получава", заяви Митов. "Слабо днес, съгласен съм, очевидно е."

"Аз за себе си съм наясно, но това са ни възможностите на този етап. Не е това, което искам. Знаех го това като дойдох. Затова и тези четирима футболисти не играят, защото няма да бъдат с нас през новия сезон. По-добре да изградим един отбор, отколкото да се заблуждаваме с една победа."

"Да ви кажа, специално днес слаб мач, но като игра това, което искам да виждам, имаше проблясъци в много от мачовете."

"Много се насъбра на хората и като паднеш 3:0, нормално да има някакъв...не съм запознат точно какво е станало", коментира Митов относно изблиците на фенове спрямо футболисти на отбора.

"Искам да се знае всичко, да я изяснено. При нас не е така. Реакция като клуб ще разговаряме, не знам конкретно каква ще ни е реакцията. Неприятни неща са това", коментира той пък за хвърлените предмети от фенове на съперника.

"До 31-и това е положението. Никога няма да обвиня футболисти пред медиите, не е в мой стил."

"Имам договор за още една година. Не, аз съм дошъл с цел да направя силен отбор и ще го направя. Знаех, че може да мине през това, но това е пътят. Иначе пак ще си говорим добре сме, но 5 години грам не сме добре. Имам психика, нямам пораженческо мислене", допълни Митов.

Стамен Белчев: Левски се размина с малко

Свързани материали

  • Какво спечели Левски при Митов, Топузаков и Петрович? Какво спечели Левски при Митов, Топузаков и Петрович?
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Николай Митов Стамен Белчев Левски

Първа лига