26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна капитанска битка в „Игри на волята“, след като преди дни в епизод от едноименното риалити стана ясно, че голяма част от участиците са направили груби нарушения на правилата на продукцията и Албена Ситнилска дори бе дисквалифицирана заради внасяне на телефон.

Румен влезе в предаването с любимата си Теодора Мудева и призна, че в предаването са стигали до по-интимни моменти.

И още – кой е най-слабият играч в сезон 5 на „Игри на волята“, кой е най-арогантен и най-секси? Разберете от него в блиц интервюто, което даде:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-слабият играч в сезон 5 на Игри на волята е Туньо, защото не само, че излезе първи, но и не мисля, че беше изобщо подготвен за тази игра.... въпреки той да твърдеше обратното.

ВЪПРОС: Кой беше най-арогантният човек в Игри на волята?

ОТГОВОР: За мен най-арогантният човек в племето на Амазонките е Момчил, понеже тази арогантност, тази самонадеяност, която той имаше, на мен ми пречеше да погледна с други очи и да му видя добрите качества... малко или много.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Аз (смее се). Най-секси участникът в Игри на волята без Мудева? Ами, това май съм аз (смее се).

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: В Чистилището изобщо не можеш да си мислиш за нещо такова, понеже там ти се срива и психика и абсолютно всичко. И ако наистина на някой му се случи нещо такова,

ще отида и ще му стисна ръката. В игрите като цяло, имайки предвид оттам, откъдето идвам, ти трябва доста време, за да се възстановиш, че да започнеш да мислиш в тази насока.

ВЪПРОС: Правил ли си секс по време на предаването?

ОТГОВОР: Аз си мисля, че това е нормално всяко едно семейство да има полов акт, така че... разбира се.