Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов даде пресконференция след равенството с Локо Пловдив.

"Аз съжалявам най-вече, че не продължихме да играем, както през първото. Не вкарахме втори гол и допуснахме една грешка, която не бе добре за нас, точно в края на полувремето да ни вкарват гол", заяви той.

"Първо - господин Томаш има право на мнение, разделихме си по едно полувреме, второто те имаха повече положения, но първото бе за нас. За Радослав Кирилов, аз съм казвал, че на всеки пост има конкуренция и който заслужава той играе. Това че не е започнал днес, не означава, че не разчитаме на него, даже напротив", каза още наставникът.

"Аз лично трябва да видя ситуациите, малко погледнах, специално за Елитон не съм видял. Дузпата, както и тяхната, от едната камера я имаше, от другата я нямаше. Така и за нас можеше да се даде дузпа, но това е решение на съдиите. Мачът е свършил", допълни той.

"Идеята ни беше във второто да вкараме по-офанзивни хора. Имаме няколко забележки, които ще кажем на футболистите. Виждали сме какво ли не в Купата на България. За мен няма лек противник, готвим се за Марица, а след това за Левски. Трябва да изчистим грешките, които допускаме", завърши Панайотов.