Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, заяви след победата над Ботев Пловдив с 3:1, че отборът играе добре и печели точки, което е най-важното. Специалистът каза, че очаква нов тежък мач и срещу Арда в следващия кръг.

„Трябва да вярваме да можем да го направим. Мен ме интересува следващият мач срещу Арда да го спечелим и ще видим накрая какво ще направим“.

Снимки: Startphoto.bg
89 снимки

„Много труден мач беше днес, успяхме да го спечелим. Това ни очаква сигурно и срещу Арда. Не трябва да се предаваме, трябва да мислим позитивно и, разбира се, да спечелим мача“.

„В дълъг период имахме игра, но нямахме резултати. Може би, имахме само едно полувреме, от което не съм доволен – срещу Левски първото. Играхме си добре, но за съжаление не успяхме да спечелим точки. В момента имаме късмет, играем добре и правим това, което искаме – печелим точки“.

„Абсолютно борба. Това си говорихме и в съблекалнята – трябва борба през второто полувреме. Всяко едно единоборство е много важно, всяка една топка е много важна. По този начин можем да спечелим мача“, заяви Загорчич.