Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, остана на мнение, че себераздаването на неговите футбоисти е било в основата на победата с 3:1 над Ботев Пловдив. Специалистът каза още, е "белите" ще направят всичко по силите си, за да запишат още два успеха до края на сезона, за да могат да играят бараж за европейските клубни турнири.

„Себераздаването на футболистите през 90-те минути ни спечели мача. Изиграхме мач, който не беше никак лесен. Червеният картон ни затрудни и като игра, и като всичко останало. Започнахме повече да се защитаваме, но вкарахме трети гол и това ни донесе победата“.

Снимки: Startphoto.bg
89 снимки

„През целия този сезон момчетата дават всичко от себе си. Разбрахме се за максимално борба през второто полувреме. Направиха го и спечелихме заслужено. През този полусезон може би имаме едно полувреме – първото срещу Левски, в останалите мачове не мога да не съм доволен“.

„Направихме всичко по много добър начин. Понякога можеш да си по-добър, съперникът ти да вкара един гол и да спечели. Футболът е много интересна игра. Вече гледаме към следващия мач. Ще направим всичко възможно да се класираме за Европа. Може би, където най-много очакваме да спечелим, няма да спечелим“.

„Надявам се на себераздаването на футболистите. Мислим само за Арда. Мен ме интересува само първия мач срещу Арда. Ако спечелим, ще е идеално за нас“, заяви Загорчич.