През тази седмица предстои да се изиграят четири последни кръга от различните първенства, в които участват възрастови гарнитури на Лудогорец. Други пет формации на шампионите също ще премерят сили в своите групи,

Ето какво съобщава сайтът на орлите.

"Програма на формациите на Лудогорец за периода 20 - 26 май:

24 май, петък, 18 часа, Пловдив – Лудогорец II – Марица (Пловдив)

Шампионатният маратон открива финалният за разградчани мач от програмата на Втора професионална лига. В него дубълът на Лудогорец гостува в града под тепетата, където ще се изправи срещу местния отбор Марица.

25 май, събота, 10 часа, Бяла – Лудогорец U16 II – Бенковски (Бяла)

В събота предстои да се изиграе последният мач и за дубъла на Лудогорец до 16 години. В XVIII кръг на Междуобластна група Русе „орлетата“ ще гостуват в Бяла, за да премерят сили с местния Бенковски. Срещата между двата тима от есенния дял завърши при резултат 5:0 за Лудогорец.

25 май, събота, 10:30 часа, Пловдив – Лудогорец U17 – Локомотив (Пловдив)

Един кръг преди края на първенството в Елитната група до 17 години „орлетата“ на Мартин Цирков ще гостуват на малките смърфове. Мачът между двата отбора от  XIV есенен дял донесе трите точки за разградчани, които надделяха с 6:1.

25 май, събота, 11:30 часа, Бяла – Лудогорец U14 II – Бенковски (Бяла)

По-малките „орлета“ от втория отбор на Лудогорец до 14 години също ще гостуват на Бенковски в Бяла. Мачът е част от финалния XVIII кръг на Междуобластна група Русе. 

25 май, събота, 12 часа, София – Лудогорец-жени – ЛП Супер спорт

След като почиваха в изминалия шампионатен кръг, през тази седмица дамите на Лудогорец гостуват на столичния Супер спорт. В отложена среща от XII кръг на есенния полусезон, играна през февруари, „орлиците“ постигнаха нулево реми срещу отбора от София.

26 май, неделя, 10 часа, Бургас – Лудогорец U15 – Звезденбург (Бургас)

Предишния сбълък между двата тима от есенния полусезон определи Лудогорец за победител с резултат 4:0. Сега, кръг преди финала на шампионата, „орлетата“ отново ще се изправят срещу Звезденбург, но на техен терен.

26 май, неделя, 12 часа, Бургас – Лудогорец U16 – Звезденбург (Бургас)

Момчетата на Росен Маринов също предстои да се изправят срещу своите опоненти във възрастовата група от Звезденбург. В XIV есенен кръг „орлетата“ отнесоха съперника с убедителното 8:1.

26 май, неделя, 12:15 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец U14 – Волов (Шумен)

В един от двата домакински мача на разградчани през седмицата, момчетата до 14 години ще приемат Волов от Шумен. След като спечелиха Купата на БФС, играчите на Емилиян Петров предстои да изиграят последния си мач в Зонална група Варна. Преди сблъсъка, „орлетата“ са лидери в класирането.

26 май, неделя, 18 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец III – Фратрия (Варна)

В предпоследния XXIX кръг от Североизточната Трета лига талантите на Шампиона посрещат варненския тим Фратрия. Това е вторият домакински мач на разградчани през седмицата, който слага край на шампионатния маратон."