В последните дни основна тема в световния футбол, редом до Световното първенство в Катар, е любопитното интервю на Кристиано Роналдо за журналиста Пиърс Моргън. Португалецът хвърли тежки обвинения по настоящия си клуб Манчестър Юнайтед, с което си навлече гнева на клуба и на част от съотборниците си както на „Олд Трафаорд“, така и в националния отбор на иберийците.

Именно такъв изглеждаше Бруно Фернандеш, който обаче се измъкна при въпроса как ще коментира казаното от своя сънародник и съотборник при „червените дяволи“:

36 снимки

„Не съм чел изказването му, така че няма проблем. Както казах по-рано, сега всички мисли са насочени към португалския национален отбор. Селекционерът подчерта, че основното тук е националният отбор, а не ние като индивидуалности. Трябва да сме фокусирани върху Мондиала в Катар. За Кристиано това ще бъде пето световно първенство. Всеки иска да постигне това в кариерата си. Всеки иска да даде всичко от себе си за своя отбор“, заяви полузащитникът пред „Sky Sports“.

„Манчестър Юнайтед ще бъде в центъра на вниманието ми след Световното първенство, след 18 декември, когато ще е финалът. Нямам проблеми с никого. Аз си върша работата. Трябва да можеш да се контролираш, да дадеш всичко от себе си и това е“, допълни още Бруно.