Отборът на Манчестър Юнайтед иска да продаде Пол Погба преди началото на Евро 2020, за да събере средства за троения трансфер на Джейдън Санчо, Джеймс Мадисън и Джак Грийлиш, това съобщават медиите на Острова. Очаква се световния шампион с Франция Пол Погба най-накрая да напусне „Олд Трафорд“ това лято, след като беше силно свързан с трансфер през последните три трансферни прозореца.

26-годишният халф не е участвал в мача на тима, воден от Оле Гунар Солскяер, от Боксинг дей. Манчестър Юнайтед има желание да се раздели с Погба преди Евро 2020, за да има време да осъществи грандиозните си трансферни планове. От „Daily Mail“ твърдят, че продажбата на Погба ще събере средства за привличането на английския ас Санчо, звездата на Лестър Сити Мадисън и капитана на Астън Вила Джак Грийлиш.

Редица други клубове също проявяват интерес да подпишат със Санчо това лято, но се смята, че Манчестър Юнайтед е начело на опашката и е готов да с конкретна оферта. Солскяер изрази интерес да подпише с Мадисън през януари и през миналото лято и се твърди, че през идното лято отново ще се опитат да го вземат.

Юнайтед също имат желание да осъществи сделка и за Грийлиш, който помогна за промоцията на Вила във Висшата лига.

През седмицата агентът на Погба Мино Райола заяни, че клиентът му се интересува от завръщане в Италия

„Погба се чувства като у дома си в Италия“, каза Райола.

„Италия е като неговия втори дом, същот както и за [Златан] Ибрахимович. Ето защо Пол би искал да се върне в Ювентус. Но ще говорим за това след Евро 2020. Погба иска да играе на най-високо ниво винаги ... но той не може да избяга от Манчестър Юнайтед сега, в този момент, когато клубът няма добър период“, допълни италианецът.

Манчестър Юнайтед се надяват да получат около 100 милиона паунда за Погба.