Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт не се притеснява от освиркванията на някои фенове на "Уембли" след нулевото равенство с Шотландия на UEFA EURO 2020 снощи.

86 снимки

Домакините не успяха да създадат почти нищо интересно в предни позиции, а звездите Хари Кейн, Рахийм Стърлинг и Фил Фодън бяха видимо уморени и извън ритъма на мача.

35 снимки

"Винаги има напрежение, когато Англия не се представя на ниво и не постига резултата, който цели, но ние сме едва в средата на турнира. Разбираме реакцията на феновете, но нашата цел е да се класираме за следващата фаза и вървим уверено в тази посока", каза той.

Капитанът Хари Кейн изигра слаб мач и бе сменен от Маркъс Рашфорд 15 минути преди края. Звездата на Тотнъм пипна едва 10 пъти топката през първото полувреме, най-малко от всички играчи на терена.

"Шотландия успя да опази Кейн. Съперникът игра с петима защитници и не оставяше много пространства. Бяха агресивни и наистина се бранеха добре. Трябваше ни повече свежест в атака и затова смених Кейн с Рашфорд. Не успяхме да намерим път към вратата, надявам се да го сторим срещу Чехия", добави още специалистът.