Националният отбор на Италия се изправя срещу този на Испания по-късно тази вечер в първи ½-финал на UEFA EURO 2020. Със сигурност на Апенините ще залагат много на звездата на Пари Сен Жермен Марко Верати, който е един от диригентите в средата на терена за „адзурите“.

Халфът обаче явно черпи голямо вдъхновение от зашеметяващата му приятелка Джесика Айди. Тъмнокожата красавица е родом от Монпелие, но корените ѝ са от Мароко и Алжир. Въпреки че Айди е известен модел с над 350 000 последователи в социалната мрежа „Instagram“, тя се среща за първи път с Верати, докато работи като сервитьорка в парижки ресторант.

Това се случва през пролетта на 2019 година и оттогава насам кариерата ѝ в модния бранш се развива стремглаво. Джесика става едно от момичетата на „Sports Illustrated“, което ѝ печели хиляди нови почитатели.

Любопитното е, че с ръста си от 1,75 метра тя е по-висока от любимия си с цели 10 см. Това обаче очевидно не притеснява Верати, който пада в плен на екзотичното ѝ очарование и зарязва съпругата си Лаура Дзадзара, с която се познава от детската градина и има двама сина от нея.

Миналата Коледа Айди и Марко се сгодиха. Днес със сигурност тя ще подкрепя своя любим в полуфинала срещу Испания, както го направи и срещу отбора на Белгия на четвъртфиналите.

СНИМКИ НА ОЧАРОВАТЕЛНАТА ДЖЕСИКА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!