Националният отбор на Италия е един от фаворитите за спечелване на UEFA EURO 2020, особено, след като отстрани Белгия на ¼-финалите. В битка за финала селекцията на Роберто Манчини ще се изправи срещу друг от фаворитите – Испания.

Със сигурност „адзурите“ ще залагат много надежди на звездата си в нападение Чиро Имабиле. Таранът на Лацио пък изглежда черпи своето вдъхновение от своята изключително красива половинка.

Джесика Мелена вече е майка на три деца, но въпреки това изглежда зашеметяващо. Наскоро тя разкри тайната на перфектното си тяло - поддържа го с фитнес и с много лека диета. Красавицата има близо 1 милион последователи в социалната мрежа „Instagram“ и всекидневно по нея въздишат хиляди мъже, но тя е отдадена само на един - на Чиро Имобиле.

Футболистът и моделът се срещат, докато нападателят играе за отбора на Пескара през 2011 година. От тогава до сега двамата са неразделни. Заради любовта си към Имобиле Джесика дори преустанови кариерата си на модния подиум. Приема само снимки за реклами от време на време. Чиро пък наскоро си татуира нейния лик върху дясната си ръка.

Капитанът на „небесно-сините“ неведнъж е изразявал лудата си любов по Джесика и заради рождената ѝ дата носи фланелка с №17. Двамата имат три деца – дъщери Микела (7 г.), Джорджа (5) и син Матия на 2.

СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА ДЖЕСИКА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!