Звездните стажанти получиха новата си задача от Нова Броудкастинг Груп. Те трябваше да композират, да напишат текста и да запишат 90-секундна музикална тема, която да се превърне в емблема на Европейското по футбол, което медията ще излъчи това лято.

Въпреки че отборът на жените има само един музикант в лицето на Рут Колева, те избраха Александра Сърчаджиева за проджект мениджър на задачата, а Рут обеща да ѝ помага с абсолютно всичко, ако актрисата ѝ гласува доверие. По този начин Алекс пое първата си задача начело на „Ангелите". Като единствен музикант, Рут прие мисията много отговорно, но пререканията и размяната на обидни квалификации с Марта продължиха и тази седмица. Към певицата се присъедини и най-близката ѝ съотборничка Албена Вулева и двете преминаха границата на добрия тон в отношението си към Вачкова.

В крайна сметка конфронтациите не успяха да изместят напълно креативния процес в женския отбор и момичетата измислиха някои наистина добри идеи. Те решиха да обвържат своя музикален джингъл за Евро 2016 с обединението на европейските народи срещу терора и с общи усилия написаха текста на своето произведение.

Когато дойде моментът за запис, „Ангелите на Шарлопов" се изпълниха със съмнение дали произведението на Рут не е прекалено „изискано" за спорт като футбола. А дали това наистина е така, предстои да разберем.

В тази задача „Отборът" беше в по-щастливата позиция. Освен, че футболът е изцяло мъжки спорт, тимът на мъжете разполага и с трима отлични музиканти. Това доведе и до известна дискусия при избирането на проджект мениджър, но в крайна сметка Юлиян убеди останалите, че е най-добрият за тази цел. В началото 100 Кила остана до известна степен разочарован от това решение на съотборниците си, но малко по-късно видя отличните музикални способности на Константинов и призна, че Юли наистина е най-добрият избор за тази задача.

„Отборът" реши да заложи на сигурно и избра да се върти около изречението „заедно сме номер едно", а отборният дух и изключителния професионализъм на музикантите не оставиха и капка съмнение, че те са готови да оставят настрана егото си и разликата в стиловете, за да направят заедно наистина качествен продукт.

Кой отбор ще се увенчае с успех и Алекс или Юлиян ще прибере 10 000 лв. за своята благотворителна кауза, ще разберем още утре от 21 часа по Нова.