Искате на охладите горещите футболни страсти по време на Европейското? Искате да изживеете незабравими нощи със своите приятели? Значи сте попаднали на точното място!

Gong.bg заедно с „Ариана“ сме готови да осигурим пенливата напитка за вас, стига да гласувате в анкетата ни за Гол на деня в UEFA EURO 2016. Всеки ден ние ви питаме, вие отговаряте и накрая трима от вас получават по шест комплекта „Ариана“.

Ако си мечтаете да сте на мястото на щастливците, не губете време! Гласувайте и печелете. Нужно е само да имате регистрация в Gong.bg. Ако не разполагате с такава, отнема секунди да си направите. От там насетне всичко става лесно. Кликнете върху вашия фаворит и после се надявайте на съдбата. Няма значение за кого гласувате.

Всеки ден имената на всички участвали във вота биват разиграни в специалната ни томбола, от където изскачат три имена. Следете Gong.bg, за да разберете дали сте сред щастливците и след това бдително проверявайте имейла си, за да се свържем с вас.

Избраните попадения за 29 юни са:

Голът на Нолито за Испания срещу Турция

Голът на Тоби Алдервейрелд за Белгия срещу Унгария

Голът на Уейн Рууни от дузпа за Англия срещу Исландия

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК!

Играйте с Gong.bg и „Ариана“! Печелете награди като за Европейско! И не забравяйте, че голямата награда е 1000 бири „Ариана“.  


Играй с Gong.bg и "Ариана"! Гласувай за Гол на деня и всеки ден можеш да спечелиш едни от най-страхотните награди на лятото.

Всеки ден трима от вас могат да спечелят по 6 кена бира "Ариана", а голямата награда е още по-изкушаваща - по 1000 бири "Ариана" очакват тримата късметлии, които са гласували на Gong.bg в играта Гол на деня.

Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на играта.