Защитникът Невен Суботич иска да възвърне най-добрата си форма преди отново да облече националния екип на Сърбия, според агента на футболиста. Играчът на Борусия Дортмунд остана извън състава, водено от Дик Адвокаат, за европейските квалификации срещу Армения и Албания. Обяснението на Адвокаат бе, че Собутич не иска да играе за националния отбор.

Представителят на футболиста Стефан Кели отговори с изявление по темата. 25-годишният бранител се завърна в игра за Борусия Дортмунд през юли, след като се контузия през миналия ноември. В момента Невен Суботич се опитва да си върне мястото в състава на Юрген Клоп.

„Невен иска да се концентрира върху Борусия. Предстоят много важни мачове в следващите седмици“, заяви Кели през „Билд“.

„Ситуацията е такава за момента. След контузията, няма логика Невен да играе толкова често мач след мач. Той иска да си върне най-добрата форма“, обясни агентът.

Невен Суботич има 36 мача за националния тим на Сърбия до момента. Сърбите пък играят срещу Армения като гост в събота в пореден мач от европейските квалификации.