Нямаме много време да тъжим за изненадващото отпадане на Англия, защото животът продължава, а със сигурност Исландия заслужи мястото си в четвъртфиналите на UEFA EURO 2016. Насочваме се направо към вашата любима игра „Гол на деня“, която всеки ден дарява трима от вас с бири, щедро предоставени от нашия партньор „Ариана“.

27 юни беше наистина горещ ден откъм емоциии голове, след като освен „трите лъва“ надпреварата напусна и европейския шампион Испания. Водени от принципа, че победителите никой не ги съди, нашите три предложения идват изцяло от лагерите на Италия и Исландия.

И така, головете, за които можете да гласувате, са:

1. Голът на Рагнар Сигурдсон срещу Англия

2. Голът на Грациано Пеле срещу Италия

3. Голът на Колбейн Сигторсон срещу Англия

ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ ТУК!!!

Анкетата ще бъде отворена до 20 часа във вторник, 28 юни, а за да упражните своя вот е нужно да имате регистрация в нашия сайт. Също така не забравяйте, че в томболата за дневните награди участват абсолютно всички участници, без значение кое от предложенията са подкрепили.

Правилото остава в сила и за голямата томбола след края на турнира, която ще определи трима щастливци, всеки от които ще прибере по 1000 бири „Ариана“!

Играйте и печелете с Gong.bg и „Ариана“! „Гол на деня“ е вашето място!