Малкото коте Жо Тем се радва на все по-голяма популярност и феновете на Gong.bg с нетърпение очакват прогнозите му. И има защо, след като мъникът почти не бърка, а ако го прави, сигурно е, защото е преял и не му се занимава. 

Заради фурора, който предизвиква, малкото коте продължава с прогнозите за Европейското! Жо Тем даде експертното си мнение и за предстоящите днешни два двубоя от шампионата на Стария континент във Франция. 

Малкият сладур първо предвиди какво ще се случи на мача между Португалия и Исландия. Явно храната в купичката не му хареса особено, защото само се доближи и с лапа посочи, че Кристиано Роналдо и компания ще триумфират в първия си мач на първенството. 

И за да покаже, че наистина разбира от футбол, Жо Тем предсказа хикс за завързания мач между австрийци и унгарци. Там със сигурност няма изявен фаворит и това определено обърка котето, което реши да заложи на равенството. 

Ще успее ли за пореден път малкото коте да доведе до банкрут букмейкъри и заложни къщи? Изгледайте прогнозите му и преценете сами. И само имайте предвид, че (почти) не бърка.