Мачовете от UEFA EURO 2016 се нижат един след друг, а с това скорост набира и нашата игра, в която вие сте основните участници. Вие избирате във всеки мач най-добрия на терена. Всеки ваш глас може да наклони везните в една или друга посока.

Днешните два мача, които ще следим заедно в Gong.bg, ще излъчат и своите победители не само в резултата между двата отбора, а и индивидуалните шампиони на игрището, според вашите предпочитания.

Австрия и Унгария откриха деня с много атрактивен мач, в който "маджарите" победиха с 2:0. От 22 ч. Португалия мери сили с Исландия.

След като вече зарадвахме много щастливци с изненадите от играта Евро 2016 Гол на деня - по 6 кена "Ариана" за трима от тях всеки ден - сега готвим изненади и за участниците в друга от игрите ни - Евро 2016 Играч на мача

През сезона в А група раздавахме шампанско на футболистите, които вие, нашите читатели, сте определили за най-добри. Сега обаче наградите са за вас.Подготвили сме ви страхотни минитопки, термочаши и тениски с логата на Diema Extra и Gong.bg. 

Всеки ден ще има толкова анкети, колкото мачове са се играли. И по един щастливец ще си тръгва с приз от нас, когато изтеглим името му в края на гласуването. Вотът ще започва с началото на двубоя и ще приключва в 11:30 часа на следващия ден. Така че ще имате предостатъчно време да прецените за кого да дадете вота си и да получите наградата. 

Гласувайте за мача АВСТРИЯ - УНГАРИЯ ТУК

Гласувайте за мача ПОРТУГАЛИЯ - ИСЛАНДИЯ ТУК!