Англия не блесна особено, но стигна до победа в контролата си с Австралия в Съндърланд. Тя е част от подготовката на "трите лъва" за предстоящото Европейско първенство във Франция. 

Момчетата на Рой Ходжсън надделяха с 2:1 в мач, в който блеснаха звездите на Манчестър ЮНайтед Маркъс Рашфорд и Уейн Рууни, които отбелязаха попаденията. Ерик Дайър пък си заби ефектен автогол, само секунди след като се появи на терена. 

Този мач беше дебют за Рашфорд, който замени контузения Даниел Стъридж. И още в 3-та минута на мача 18-годишният младок се разписа, с което се превърна в най-младият дебютант, вкарвал гол за Англия. 

Това се случи при страхотна атака, която самият той изплете. Рашфорд нахлу в половината на "кенгурата", направи двойно подаване с Рахийм Стърлинг пред наказателното поле и получи топката вътре в него. От там той разстреля стража на гостите - 1:0. 

След това и двата тима имаха хубави възможности, като англичаните опропастиха няколко хубави контри. Роби Крузе и Масимо Луонго имаха възможности за Австралия, но и те не бяха концентрирани. 

Преди почивката и Адам Лалана можеше да се разпише, за да удвои за Англия, но ударът му беше отразен. В крайна сметка, почивката дойде само с гол аванс за домакините, а малко след подновяването на играта интригата беше предрешена. 

В 54-та минута Рашфорд започна атака, при която пусна на фланга към откъсващия се Рахийм Стърлинг. Играчът на Манчестър Сити видя на противоположния фланг непокрития и връхлитащ Рууни и му подаде. За капитана остана само да изстреля истинска бомба в мрежата за 2:0. 

Това беше неговият 52-и гол за Англия и показа, че дори да не беше в особено добра форма за Манчестър Юнайтед през сезона, за националния отбор винаги е на линя и показва класа в нужните моменти. 

След това и двата тима си размениха интересни ситуации пред двете врати. Гол до края падна и той беше в мрежата на домакините, а и беше доста комичен. В 74-та минута Ерик Дайър, който се беше появил на терена преди секунди, си вкара автогол. 

Тогава друг влязъл преди минута - Милош Дегенек центрира от фланга и защитникът на Тотнъм отигра с глава, но мушна топката между краката на собствения си вратар Фрейзър Форстър. Но това беше всичко в този мач. 

Така Англия стигна до още една победа в подготовката си, след като преди това се справи с Турция. Последната проверка за "трите лъва" преди Европейското ще бъде на 2 юни срещу Португалия на "Уембли".