Европейското първенство навлиза в решителната си фаза и дори в дните, в които няма битки по терените във Франция, ние продължаваме да ви раздаваме награди. В нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня почивка няма и пак има трима, които се борят за вашия вот. 

Сега в битката са трима играчи, които по една или друга причина няма да играят повече в турнира. Това са северноирландецът Найъл МакГин, който се разписа срещу Украйна, руснакът Денис Глушаков, който огорчи Словакия и германецът Марио Гомес, който прониза мрежата на Северна Ирландия в групите. 

Първите двама са аут от надпреварата, просто защото тимовете им вече напуснаха френските терени. Германия още е в състезанието, но Гомес е контузен и повече няма да бъде на разположение на селекционера си Йоаким Льов. Но това не пречи и на тримата да са в битката за вашия вот

Гласувайте до 20:00 часа днес и можете да спечелите страхотните ни награди. Трима от вас ще бъдат зарадвани с по 6 кена бира "Ариана". А след края на първенството, още трима щастливци ще бъдат зарадвани с по 1000 кена бира "Ариана". 

Така че гласувайте, не ни жалете! Наградите ви чакат!