Селекционерът на руския национален отбор Леонид Слуцкий призна, че има проблеми в състава преди двубоя срещу Англия от груповата фаза на Евро 2016. Двата отбора излизат един срещу друг тази вечер в стад "Велодром" в Марсилия.

"Не съм сигурен, че сме като дизел. Ако не стартираме както искаме, ще бъдем елиминирани. Не искам да говоря за отбора. Виждате, че имаме някои проблеми. Ако знаех какъв ще бъде титулярният състав на Англия, щеше да ми бъде по-лесно да подготвя нашия отбор за предстоящия двубой. Същото е и при англичаните. Колкото по-късно узнаят нашия състав, толкова по-трудно ще им бъде да се подготвят", коментира Слуцки на пресконференция.

Защитникът Василий Березуцки се пошегува с това, че англичаните не познават нито един от футболистите от руския национален отбор.

"Най-важното е това, което ще стане след края на срещата. Не ни познават, защото нито един от нас не играе в най-големите първенства в Европа. Важно е след мача да знаят имената на един или двама наши играчи", каза Березуцки./БТА