Пол Погба се очакваше да бъде една от големите звезди на Европейското първенство и след края му да бъде продаден за огромна сума. Е, след като се представи повече от бледо по терените в родината си, сега вероятността да остане в Ювентус е огромна. 

Това потвърди агентът му Мино Райола. В последните седмици се говореше за засилен интерес към халфа от Манчестър Юнайтед, Челси, ПСЖ, Реал Мадрид, Барселона и кой ли още не европейски гранд, но по всичко личи, че ще остане в Торино. 

"Всички много се упражняват в разговори за бъдещето на Пол, но може би той няма да напусне Юве. Погба не бърза да си ходи, а и отборът не иска да го пуска. Даже му е предложен нов договор."

"И аз, и той сме много щастливи в Торино и от отношенията си с клуба. Ювентус е огромен клуб, който иска да запази звездите си. Там третират Пол добре и няма причина за раздяла", сподели Райола. 

Според информациите от Апенините, "старата госпожа" ще предложи нов договор с увеличение на заплатата за френския полузащитник. Ако преподпише, той ще получава по 160 хил. евро на седмица.