Мнозина определят отбора на Белгия за скрития фаворит на Европейското първенство. А за още повече "червените дяволи" са дори явен фаворит за титлата. А дали са такива, първата стъпка към доказването е днес. 

Момчетата на селекционера Марк Вилмотс се изправят срещу приятната изненада Унгария. "Маджарите" завършиха първи в групата с Португалия, Австрия и Исландия, като направиха зрелищни битки и заслужиха мястото си в елиминациите. 

Точно затова сега се очертава едно страхотно зрелище. Белгийците постепенно набират скорост и е време да покажат, че очакванията към тях са напълно оправдани. Още повече, че Вилмотс на практика ще може да разчита на всичките си звезди. 

В техния лагер се създаде леко напрежение преди мача, когато Раджа Наинголан беше хванат с цигара, но това са бели кахъри за селекционера. Подобно е положението и при "маджарите" и точно затова битката ще е ожесточена. 

Зрелищната битка започва в 22:00 часа българско време и ще можете да я проследите в ефира на Diema, както и свободно с картина на Gong.bg

UEFA EURO 2016 е в разгара си, а по време на най-актуалното спортно събитие Нова Броудкастинг Груп  предлага на зрителите качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството.

Общо 27 мача ще бъдат излъчени по Нова и Diema по време на цялото първенство, като зрителите ще могат да гледат всеки от тях паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество. Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в Gong.bg.