Нападателят на Волфсбург Макс Крузе не е загубил надежда, че ще бъде включен в националния отбор на Германия за Европейското първенство по футбол, въпреки изваждането му от състава за последните две контролни срещи по дисциплинарни причини.

Селекционерът на световните шампиони от Бразилия 2014 Йоаким Льов ще обяви групата за Евро 2016 идния вторник, а Крузе отпадна за мартенските контроли с Англия и Италия заради скандали извън терена.

Крузе беше заловен да мастурбира, да обикаля денонощните магазини за шоколад по време на лагер, да поства в Ю-туб свои секс-видеа, а също така извън националния отбор да играе покер. Всичко това дойде прекалено много на Льов и той го изгони от тима.

„Аз продължавам да се надявам, че ще бъда част от националния отбор. Ще бъде страхотно, ако играя на този турнир и знам, че мога да бъда от полза“, каза Крузе.

„Вече имах разговор с Льов през март и това стана веднага след мачовете. Той ми обясни какво иска от мене“, обяви футболистът и добави, че след този момент не се е чувал повече с наставника.

28-годишният нападател има 14 мача за страната си от 2013-а година насам, като е вкарал 4 гола в тях. В това число влиза и победното попадение за 2:1 срещу Грузия, осигурило 1-ото място в квалификационната група за Евро 2016.