Германия вече е на полуфинал на Европейското първенство и едва ли има по-щастливи от жителите на страната. Единият от героите на отбора беше Месут Йозил, който вкара гола в редовното време на мача с Италия. 

Макар това да не се оказа достатъчно за ранен и безпроблемен успех над коравите "адзури", попадението беше страхотна класа и затова логично попадна в нашата игра UEFA EURO 2016 Гол на деня

И засега германецът води убедително там. Ще успее ли "германският ботуш" да прегази конкуренцията и там? Решавате единствено вие, читателите на Gong.bg. Другите ни предложения са от по-стари мачове, но са не по-малко красиви. 

Уелският капитан Ашли Уилямс огорчи Белгия и затова е сред предложенията ни, а отново имаме предложение и от отпадналите белгийци - този път на Яник Ферейра-Караско от осминафинала им срещу Унгария. 

Изберете своя фаворит и му дайте гласа си. Това може да ви донесе страхотни награди - трима от вас тази вечер ще спечелят по 6 кена бира "Ариана". След края на първенството пък ще изберем още трима щастливци, които ще се охладят в емоционалното лято с по 1000 бири "Ариана". Така че гласувайте, не се помайвайте, бирата ви чака!