Димитри Пайе отбеляза истински шедьовър още в първия ден на Евро 2016,но това не остана единственото подобно изпълнение досега на шампионата. В третия ден на надпреварата хърватският гений Лука Модрич отбеляза не по-малко феноменален гол и показа защо е ключов футболист не само за родината си, но и за Реал Мадрид. 

Затова го номинирахме в анкетата си за Гол на деня, а вие не спирате да гласувате за него. Въпросът е - ще успее ли Модрич да повтори подвига на Димитри Пайе? Французинът спечели симпатиите ви с над 96% от гласовете

Хърватинът така здраво се е устремил към първото място в днешното издание на класацията ни, че може дори да задмине постижението на колегата си от лагера на "петлите". Ако смятате, че е достоен да го стори, гласувайте за него. 

Ако пък мислите, че другите ни предложения, които са не по-малко стойностни като изпълнения - на Бастиан Швайнщайгер и Аркадиуш Милик - заслужават вашия вот, също можете да гласувате за тях. 

А забравихме ли да кажем, че този вот може да ви донесе награди? Независимо дали ще гласувате за Модрич, за Швайни или за Милик, вие участвате в разпределението за наградите на "Ариана" - трима от вас ще спечелят по шест леденостудени бири. А след Европейското ще се борите за по 1000... Това се казва прохладно лято... Гласувайте сега и не изпускайте шанса си!