Испанският национал Франсеск Фабрегас се надява селекционерът на Италия Антонио Конте да се концентрира върху работата си в Челси от вторник.

„Аз имам възможност да се познавам с Конте и той ми е оставил много добро впечатление. Той е изключителен треньор и победител. Той ми каза какво изисква от мен. Наясно съм какво ще трябва да правя в Челси. Предпочитам обаче разговорът ми с него да остане тайна“, коментира Фабрегас пред „La Gazzetta dello Sport“.

„Нямам никакво търпение да започна работа с него. Надявам се, че от вторник той ще се концентрира върху работата си в Челси“, добави испанецът.

„Аз харесвах играта на Ювентус, когато той бе начело на отбора. Конте изведе отбора до изключително много победи. В същото време Конте свърши изключителна работа и начело на националния отбор на Италия. Аз съм много впечатлен от неговата работа“, продължи халфът.

„Много съм разочарован от решението, което британците взеха за Brexit. Мисля, че това е много негативно решение. Не очаквах да се стигне до там. Мисля, че това решение ще разруши Висшата лига. На отборите ще им бъде много по-трудно да привличат нови класни играчи. Заплатите ще се променят, ако паундтът е близо до еврото. Това е решение, което ще създаде много проблеми, главоболия и ще се стигне до много промени. Това решение ще промени не само футбола, а и живота и бъдещето на хората“, каза още Франсеск Фабрегас.